ASUS TUF A15 FA507NV-LP019W alınır mı?

Makaleler
9
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Malum dolar patlamadan bir an önce almak istiyorum, yarın sabah gidip alacağım şubeden. Son bir kez sormak istedim cihaz okey mi? Başka öneriniz veya şimdi alma bekle gibi bir tavsiyeniz var mı?

Alır almaz RAM'i 16 yapacağım.

Ne amaçla kullanacaksınız ve maksimum bütçeniz nedir? Oyun için eğer bütçe bu kadarsa F/P oranı çok yüksek bir cihaz.

Alabilirsiniz, ram yükseltmesi ile gayet güzel olacaktır.

Ne amaçla kullanacaksınız ve maksimum bütçeniz nedir? Oyun için eğer bütçe bu kadarsa F/P oranı çok yüksek bir cihaz.
Hem oyun hem kodlama-ders için üniversitede kullanacağım. Taş çatlasın 35K verebilirim, önceliğim Asus olması.

Bu fiyata alınmaz biraz daha uygun kovalayın derim. En son bunu söylediğimde beni dinlemediler 30kdan aldı millet 24.5K'den satılınca kalpten gidiyorlardı
Normalde aciliyeti yok ancak Vatan haricinde 33K altında hiçbir sitede yok. Bir de doların ne olacağı belli değil. O sebeple sabah alıp konuyu kapatmak istedim.

Visual Studio Intel işlemcileri çok seviyor olsa da AMD işlemcilerde kötü sayılmaz, bu bütçede alınabilecek en iyi ürün olabilir 140W 4060+MUX ile. RAM yükseltmesi yapıp uzun süre kullanabilirsiniz.

Visual Studio Intel işlemcileri çok seviyor olsa da AMD işlemcilerde kötü sayılmaz, bu bütçede alınabilecek en iyi ürün olabilir 140W 4060+MUX ile. RAM yükseltmesi yapıp uzun süre kullanabilirsiniz.

Normalde fanboy denebilecek derecede Intel alma taraftarıydım ancak ya 27k verip i5 12450H + 4060'lı Excalibur alabiliyorum, ya da bütçeyi 40K'ya zorlayıp i7 13700H + 4060'lı cihazlar almam gerekiyor. O sebeple 7735HS mantıklı geldi.

Excalibur almaktansa 7735HS ASUS TUF almak kesinlikle daha mantıklı.

Beklemek bazen iyidir hocam tabi hükümet değişmedi dolar artışta oralar karışık bir şey diyemem. Tek bildiğim şu an Hepsiburada'da teknorya adlı satıcıda 16 GB RAM'li versiyonu 28.000₺den satılıyor. En azından 1.500₺ cebine kalır. Bana sorarsan bu laptopun hakkı 26 civarları diye düşünüyorum.

Dün Hepsiburada'daki yoktu, sabah onu görünce 28K'ya sipariş ettim. Önceki cihazımı da Teknorya'dan almıştım. Vatandaki de 400TL zam yemiş 29.7k olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…