ASUS TUF A15 FA507NV Type-C to DisplayPort bağlantısı çalışmıyor

XYLON

Kilopat
Monitör
LG 27GN650-B
Paugge marka Type-C to DP kablo goruntu alamadim yardimci olur musunuz? Gecenlerde forumda bu tarz sorundan muzdarip olmus biri gormustum ama tam cozume kavusmus degil bende sorun yasadim simdi. 3.1 olmasindan kaynakli diyorlar laptop 3.2 oldugu icinmis falan cozemedim.

Monitor 27GN650-B

Dosya Ekleri

• IMG_3350.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleyen: Moderatör:
her type-c dp görüntü çıkışı vermiyor.
Seninki onlardan olabilir mi? Pc'nin özellikleri bi daha bak bence

Merhaba ben asus laptop FA507NU aynı usb c dp taktım çalışmıyordu adaptör fiş taktım armory crate performance seçeceksin sonra usbc çıkar tekrar tak çalışıyor

Merhaba ben asus laptop FA507NU aynı usb c dp taktım çalışmıyordu adaptör fiş taktım armory crate performance seçeceksin sonra usbc çıkar tekrar tak çalışıyor
Ama bu yine sorun performance ? Demek islemcinin ekran kartini kullaniyor tekrar ultimate aldiginda ? Calismaya devam ediyorsa denicem ? Ultimate aldiginda calisiyor mu ?

Entering the power saving mode shortly ingilizce çevirip türkçe okumadın mı kısa süre içinde güç tasarrufu moduna girme diyor adaptör fiş takmadan böyle adaptör fiş tak sonra performans seç sonra usb c çıkar tak denedin mi resim yüklediğim kırmızı çizdim bak

Dosya Ekleri

• IMG_1075.jpeg
    124,8 KB · Görüntüleme: 86
Olmadi bende :/

Olur mu şey ben laptop asus FA507NU manitör LG 24GN65r-b Paugge marka Type-C to DP 1.4 kablo aynı aldım Entering the power saving mode shortly 1 2 saatte kadar uğraşıyorum olmuyordu kendim buldum sonra sorun çözüldüm fiş adaptör taktım armory crate performance seçtim usb c çıkar taktım çalıştık valla

Monster pusat kablosu varmis galiba o oluyormus 1.2mis o uyumluymus falan ? Dediler onu ariyorum bende bu olmadi valla aga windows moda aldim sonra performans yaptim yine olmadi tak cikar yaptim yine tik yok yani asla olmuyor

Monster pusat kablosu varmis galiba o oluyormus 1.2mis o uyumluymus falan ? Dediler onu ariyorum bende bu olmadi valla aga windows moda aldim sonra performans yaptim yine olmadi tak cikar yaptim yine tik yok yani asla olmuyor
Senin özellikleri baktım 1.4 mış sana iletişim nasıl uğraşabilirim sana yardımcı olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…