G GG12 Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #11 XYLON dedi: discord varsa ismini yaz eklıyım Genişletmek için tıkla... Sen yaz ekliyim
XYLON Kilopat Katılım 2 Ocak 2018 Mesajlar 265 5 Kasım 2023 #12 GG12 dedi: Sen yaz ekliyim Genişletmek için tıkla... discord hesabım yok ınternetten acıcam hocam o yuzden dedım zaten yoksa atardım.
GG12 dedi: Sen yaz ekliyim Genişletmek için tıkla... discord hesabım yok ınternetten acıcam hocam o yuzden dedım zaten yoksa atardım.
G GG12 Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #13 XYLON dedi: discord hesabım yok ınternetten acıcam hocam o yuzden dedım zaten yoksa atardım. Genişletmek için tıkla... Hesabım var sen açarsın
XYLON dedi: discord hesabım yok ınternetten acıcam hocam o yuzden dedım zaten yoksa atardım. Genişletmek için tıkla... Hesabım var sen açarsın
XYLON Kilopat Katılım 2 Ocak 2018 Mesajlar 265 11 Kasım 2023 #14 GG12 dedi: Hesabım var sen açarsın Genişletmek için tıkla... hocam anlamadım ne dıyorsunuz ? hesabınız varsa atın ıste ısmınızı eklıyım ? ne uzattınız bunu ? discord kullanmıyorum normalde ben. google uzerınden acıyorum ve siliyorum.
GG12 dedi: Hesabım var sen açarsın Genişletmek için tıkla... hocam anlamadım ne dıyorsunuz ? hesabınız varsa atın ıste ısmınızı eklıyım ? ne uzattınız bunu ? discord kullanmıyorum normalde ben. google uzerınden acıyorum ve siliyorum.