Çözüldü ASUS TUF A15 FA507UI-LP127 ile FA507UI-LP033W arasındaki fark nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zeyrek00

Centipat
Daha fazla  
ASUS TUF A15 FA507UI-LP127 ile FA507-LP033W arasındaki fark nedir?
2 laptop da RTX4070, 8 GB RAM, 512 SSD, Ryzen 9 8945h tum özellikler aynı.

Asus Tuf Gaming A15 8.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

ASUS TUF Gaming A15 (FA507UI-LP127-Gaming) | For-Gaming | Laptops |

Şu sondaki LP'den sonraki kodlar farkli sadece, bunların anlamini bilen var mi? ASUS sayfasında LP127 olan satista FreeDOS, Vatan'da LP033W olan satista Win 11H yüklü.
2 gün önce LP127 kodlu özellikli olani almak istedim, Vatan'da var diye gittim, 2024 TUF'a 15 özelliklerini anlattim zaten PC buldum orada da fakat kodu farkli, sebebini araştırdım bulamadim, personel 'satici farki sadace, ASUS bize bu kodla gönderiyor' dedi baska bir satıcıya da farkli bir kodla gönderebiliyormus vs.
Sondaki kod farki gercekten bu mu? Bir de ben fabrika çıkışlı yukseltme yapılmamis bir laptop istiyordum. ASUS sayfada orijinal FreeDOS, Vatan'daki Windows 11 yüklü, simdi buna yuklemeyi kim ne zaman yapiyor fabrika böyle cikariyor dendi?
Çok uzak kalmışım bu PC illerden yardimci olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 20240802_121502.jpg
    20240802_121502.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 109
  • 20240802_121445.jpg
    20240802_121445.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kod farkina FreeDOS ve W11 farki da etki ediyor bu durumda fakat personalin dediği de doğru. Bazen birebir aynı ozellikteki laptoplar farklı kodlarla farklı saticilarda satılabilir.
Piyasaya sürüldüğü ülkeye, kasa rengine, işletim sistemine gibi bir sürü şeye göre değişiyor. Sistem özellikleri aynıysa ürün kodunu fazla dikkate almayın hocam.

Çok pahalı değil mi?

140 watt ama Acer güvenilir mi bilmiyorum.

Bu daha güvenilir.

Geri dönüşler icin herkese çok teşekkürler.
LP033W kodlu olanı Vatan'dan görerek almış oldum. Windows 11'le geldi acip kurulumunu yaptim ve kapattım, daha kurcalama zamanim olmadi ama sıfır sesle çalışıyor ve çok beğendim, umarim memnun kalirim uzun sure goturmesi dileğiyle inşallah =)

Kod farkina FreeDOS ve W11 farki da etki ediyor bu durumda fakat personalin dediği de doğru. Bazen birebir aynı ozellikteki laptoplar farklı kodlarla farklı saticilarda satılabilir.

▪︎Peki Windows 11'li olan fabrikadan yüklü olarak mi çıkıyor, ASUS kendi sayfasinda FreeDOS olarak ya hani, bu Windows 11 olana kim ne zaman yükleme yapıyor bunu da merak ediyorum? Orijinal fabrika çıkışı olsun istiyorum çünkü, kurcalanmamis.
▪︎Bir de yüklü geldi ama ben PC açtığımda kurulumu kendim yaptim direkt ms hesabi isteyip kuruluma geçti sistem. Böyle mi oluyor?
▪︎Ve son olarak ms hesabi olmadan kullanamiyor muyuz Windows 11'i?

Geri dönüşler icin herkese çok teşekkürler.
LP033W kodlu olanı Vatan'dan görerek almış oldum. Windows 11'le geldi acip kurulumunu yaptim ve kapattım, daha kurcalama zamanim olmadi ama sıfır sesle çalışıyor ve çok beğendim, umarim memnun kalirim uzun sure goturmesi dileğiyle inşallah =)

▪︎Peki Windows 11'li olan fabrikadan yüklü olarak mi çıkıyor, ASUS kendi sayfasinda FreeDOS olarak ya hani, bu Windows 11 olana kim ne zaman yükleme yapıyor bunu da merak ediyorum? Orijinal fabrika çıkışı olsun istiyorum çünkü, kurcalanmamis.
▪︎Bir de yüklü geldi ama ben PC açtığımda kurulumu kendim yaptim direkt ms hesabi isteyip kuruluma geçti sistem. Böyle mi oluyor?
▪︎Ve son olarak ms hesabi olmadan kullanamiyor muyuz Windows 11'i?
Evet, model kodu zaten direkt bu şekilde geliyor. Fabrika çıkışlı yani. Windows 11 ile alakalı sorularınızı ayrı konu açıp sorarsaniz daha iyi olur, konu dışına çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı