ASUS TUF A15 FA507UI TPM 2.0 görünmüyor

Y.bey

Hectopat
Arkadaşlar ben de ASUS TUF A15 FA507UI laptop var. Bu laptop da BIOS'a girince hiçbir şekilde TPM açma sekmesini göremiyorum. BIOS'a Update çektim ama sonuç hala aynı ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazda TPM var fakat Secure Boot açık değilse görünmüyor olabilir. Bu video işine yarar muhtemelen. İlk olarak Secure Boot açın ve tekrar bakın. Ayrıca fTPM olarak da geçebilir BIOS içinde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adımları uygulayinca BIOS da gitti her şey gitti teknik servise yollamak zorunda kaldım.

Bu adımları uygulayinca BIOS da gitti her şey gitti teknik servise yollamak zorunda kaldım.

Çoğu kişi böyle çözdüğünü belirtmiş. Bir yerde yanlış yapıyorsunuz kuvvetle muhtemel. Windows üstünden TPM'in durumuna baktınız mı?

Evet baktım tpm.msc yazdım ve karşıma uyumlu TPM bulunamıyor yazısı çıktı.

Maalesef aklıma gelmedi yarın sormayı düşünüyorum.

Sorun bakalım, bir gariplik var veya aklıma gelmeyen bir detay. Biraz daha araştıracağım, bulursam konuya yazarım.

Sorun bakalım, bir gariplik var veya aklıma gelmeyen bir detay. Biraz daha araştıracağım, bulursam konuya yazarım.

Sordum, keyleri atamamışım atadım hala TPM gelmedi. Şimdi servise vereceğim tedirginim servis de bozmazlar değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sordum, keyleri atamamışım atadım hala TPM gelmedi. Şimdi servise vereceğim tedirginim servis de bozmazlar değil mi?

Servis bozsa bile tamir etmek zorunda. Resmi ASUS servisinden bahsediyorsunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…