ASUS TUF A15 FA507XI alınır mı?

Bütçe
38000-45000
Bu laptop ın ısınmasıyla ilgili şikayetler okudum. Isındığı içinde oyunlarda donmalar yaşanıyormuş herkese çok ısınan denk gelmeyebilir ama biraz daha risksiz şeylere yöneldim.

Benim en yüksek gördüğüm sıcaklık 93 derce (testte) soğutması bir ROG kadar değil tabii ki ama ortalama diyebilirim.

Bende hiç öyle bir şey olmadı.

Eski F15 kasalar içindi bu sorun.

Bu laptop ın ısınmasıyla ilgili şikayetler okudum. Isındığı içinde oyunlarda donmalar yaşanıyormuş herkese çok ısınan denk gelmeyebilir ama biraz daha risksiz şeylere yöneldim.
4070 modelin soğutması gayet iyi.

ısınmayan laptop varsa bize de haber ver hocam. Şuan Hepsiburada premium ile 41800 TL'ye alınabiliyor.

ısınmayan laptop varsa bize de haber ver hocam. Şuan Hepsiburada premium ile 41800 TL'ye alınabiliyor.
yani dediğim gibi uzun kullanım da bilgisayar donacaksa ne anlamı kaldı 40k paranın. 41800 benim çok aklımı çeldi zaten bugün sipariş ederim diyodum.

25 ms çok kötü değil mi hocam? .d
Görüntü 25 salise sonra geliyor, rekabetçi oyunlarda profosyonelsen dezavantaj onun dışında bir şey yok.

Sabit 25 ms de değil galiba, 12-15 değişiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…