ASUS TUF A15 FA507XI bilgisayarın kapağı ve kasası çok hassas

Rollof_exes

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci-Stajyer
Merhaba öncelikle iyi akşamlar. Elimde ASUS TUF A15 Ryzen 9 7940 HS RTX 4070 modelli bilgisayar var ancak bilgisayarın military standart durability sertfikası olmasına rağmen çantaya korumalı bile atsam her gidip geldiğimde dikkat etsem bile bilgisayarın kapağında ezilmeler bükülmeler kasada kırılmalar çatlamalar oluyor garantisi ürünün devam etmekte ve bilgisayarı da yüksek rakamlara aldım gözüm gibi baksamda kasası çok çabuk yıprandı. Kullanıcı hatası olmasına rağmen servis sadece kapağına 1750 TL fiyat istediler 750 işçilik 1000 TL malzeme ücreti ne yapabilirim bir çözüm yolu var mı yaptırdıktan sonra da bu problemlerin devam edeceğine adım gibi eminim bilgisayara bakınca içim acıyor ne yapabilirim?

Hocam bende de ayni model var. Hergun cantaya atiyorum bırakın egilmeyi cizik bile yok. Sizdeki durum normal değil.

Garanti kapsamında olmadığını ve kullanıcı hatası olduğu için ücret alınabileceği belirtildi.
Acaba tekrardan bir sorsam mı emin olamadım.

Plastik kasa laptoplarda bile sorun olmaz hocam heleki askeri düzey dayanikliligi olan bir laptop. Bu normal degil iade edin veya yeni bilgisayar isteyin yapabilirseniz.

Garanti kapsamında olmadığını ve kullanıcı hatası olduğu için ücret alınabileceği belirtildi.
Acaba tekrardan bir sorsam mı emin olamadım.

Hakkını savun dostum askeri dayaniklilik serifikasi ile satiliyor bir yolculukta korumali canta ile hasar görüyorsa ürünün suçudur.

yani beni biraz o kıllandırıyor normal değil isterseniz resimlerini de iletebilirim laptopu çantaya koruyucu ile birlikte atmama rağmen büküldü

Hangi mecralara başvurabilirim hakkımı nerede savunabilirim az para da vermedim açıkçası bu kadar hızlı deforme olması hele ki metal kapağın üzücü bir durum benim için yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-01-28 at 00.24.55.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 32
Açıkçası bir önceki bilgisayarım ASUS ROG FX553 ve'ydi ve bu kadar hızlı deforme yaşamadım kasası plastik olmasına rağmen menteşe dışında hiçbir sıkıntısı yoktu menteşe düzeldi kasa güzel diye bu bilgisayarı aldım daha 4-5 ay olmadan bu kadar hızlı eğilip bükülmesi normal değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…