ASUS TUF A15 fanı ve bataryası nasıl?

son bir sorum daha var https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-58-7687-intel-core-i7-12700h-8gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-165hz-nh-qm0ey-007-p-HBCV000055CHLX?magaza=DOLGUN%20TEKNOLOJİ&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.52.3 bu bilgisayarın batarya watt değerini bulamadım asustan daha mı kötü asus bu laptopdan daha iyi galiba.

En son önerdiğim cihazı direk alabilirsin boşa cihaz arama son yıllarda çıkan kaliteli bulduğum bir model.

RTX 4060'lı modeli kullanıyorum, RTX'i kapatırsanız yaptığınız işe göre 6-9 saat aralığında şarjı gidiyor, otomatik moda aldığınızda 4-5 saat civarında, MUX ile sadece RTX'i açtığınızda ise 3 saat civarında şarjı gidiyor. Soğutması mükemmel diyemem, ancak performans modunda çok da gürültülü değil. Ben normal işlerim için Windows modunda Turbo Boost'u kapattım, çok daha serin ve sessiz çalışıyor. Surpac gibi mühendislik programlarında da yeterli performansı bu şekilde ve sadece Radeon 680M ile siza sağlıyor.

Peki batarya, kasas ıve taşıma kolaylığı olarak ASUS'dan daha mı iyi?

İkisinin de batarya kapasiteleri aynı AMD işlemcilerin bataryası uzun gidiyor o konuda sıkıntı olmaz. Ağırlık olarak da bir farkları yok ikisinin de adaptörü büyük 140W olduğu için.

kodlamada bilgisayarı çok yormuyor zaten şuanlık yaptığım şeylerde acer kafamı karıştırdı ama galiba asusu alıcam bi de galiba siz ssd eklemişsiniz siz kendiniz mi taktınız garantiden çıkar mı kasayı açarsak ve kolay bir şekilde buldunuz mu ssd yi?

Acer'ın RTX 4050'li modelini arkadaşım kullanıyor ve nispeten kalın bir cihaz, ek olarak ekran formati ile daha kare bir yapıya sahip. Ancak Acer'ın en önemli eksisi MUX Switch ile sadece RTX'ya da hybrid olarak kullanabilmeniz. Zaten bu Segment'te ASUS dışında MUX Switch ile tamamen RTX'i kapatarak batarya ömrüne odaklanan model yok. Alt kasayı açmak cihazı garanti dışı bırakmıyor, sadece sökmesi bir miktar uğraştırıcı. Doğrudan boştaki SSD yuvasını görüyorsunuz. TUF mükemmel diyemem, hatta 7735HS işlemcisi ile işlemci performansı olarak rakiplerinden birkaç tık geride. Ancak eğer ki batarya sizin için öncelikli ise TUF paket halinde sunduğu özellikler ile rakipsiz. Şarj ediyorum ve okulda hem 3-4 saatlik derslerde, hem de kütüphanede normal PDF ile ders çalışırken ya da wod Excel ile rapor hazırlarken adaptöre ihtiyaç dahi duymuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…