Çözüldü ASUS TUF A15 G-Helper şarjı %100 göstermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fearless0600

Decipat
Daha fazla  
Bilgisayarın ayarlarında şarj %100 görünüyor fakat G-Helper'de %78 gösteriyor. Ve pilde kullanırken şarj azaldıkça mesela ayarlarda %70 olunca G-Helper'de %55-60 civarı bir şey gösteriyor. Yani birbiriyle uyumsuz. Bunun sebebi ne olabilir? Batteryinfo'dan baktım da pek bir şey anlamadım. Ekran resimlerini buraya bırakıyorum, bilgisi olan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2025-05-01 075620.png Ekran görüntüsü 2025-05-01 075635.png Ekran görüntüsü 2025-05-01 075646.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
G-Helper üstünde nerede yüzde olarak yazıyor? Yazan tek şey wh olarak yazıyor, bu yuzde değil. Bataryanız aşınmış ve 90 wh olan üretim kapasitesi 78 wh olmuş. Bir sorun yok, sadece wh ne onu bilmediğiniz ve batarya eskidiği icin oyle görmüşsünüz.
G-Helper üstünde nerede yüzde olarak yazıyor? Yazan tek şey wh olarak yazıyor, bu yuzde değil. Bataryanız aşınmış ve 90 wh olan üretim kapasitesi 78 wh olmuş. Bir sorun yok, sadece wh ne onu bilmediğiniz ve batarya eskidiği icin oyle görmüşsünüz.

Çözüm

Aynen hocam fark ettim. G-Helper'i güncelledim sonra böyle oldu. Önceden şarj yüzdesini gösteriyordu. Son güncellemeyle wh yapmışlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı