ASUS TUF A15 güç tasarrufunda ne kadar dayanır?

Tekrardan çok teşekkür ederim. Klavye ışığının sıcaklığa göre değişmesi umarım işe yarıyordur böyle şeyler çok hoşuma gidiyor.

Oyunlarda Turbo modda 20W limit ile 75 dereceyi geçmiyor bende performansıda gayet iyi.

Büyük olan pencereyi nasıl açtınız?
Buldum teşekkür ederim.

Tekrardan çok teşekkür ederim. Klavye ışığının sıcaklığa göre değişmesi umarım işe yarıyordur böyle şeyler çok hoşuma gidiyor.

Kesinlikle yarıyor. Ambiyans modu var. Oda ekrandaki renklere göre otomatik ayarlıyor. Sıcaklık arttıkçada yeşilden sarıya turuncuya kırmızıya doğru gidiyor. Harbiden adamlar 4 GB'lık ACden 10 kat faydalı yazılımı 5 MB yazılımla çözmüşler. Hem sistemide gereksiz yormuyor. Benim sistem boşta AC varken 85 falan görüyordu durduk yerde. G helper ile tüm sorunlarım çözüldü çok şükür.

Büyük olan pencereyi nasıl açtınız?
Buldum teşekkür ederim.

Fanlar ve güç.

Çok teşekkür ederimmm.

Gerçekten çok iyiymiş.

Ek özellikler kısmında çalışan ASUS hizmetleri var onları da durdur sistem daha da stabil oluyor.

Çok teşekkür ederimmm.

Gerçekten çok iyiymiş.

Evet ASUS TUF ve ROG kullanan herkesin bunu kullanması gerek.

AC de gereksiz bir dünya olay var hiçbirini kullanmıyoruz ama sistemi bir o kadar gereksiz yoruyor ve ısınmasını sağlıyor.

Mesela AC kullanırken sistem boşta fanları susmuyordu şimdi boşta fanlar 0 RPM 50 derecede çalışıyor müthiş bir şey

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-11 173956.png
    177,4 KB · Görüntüleme: 33
Yalnız bir sorun var AC tuşuna bastığımda (m4) Armoury Crate uyarısı veriyor nasıl düzeltebilirim?

Kesinlikle öyle.

Yalnız bir sorun var AC tuşuna bastığımda (m4) Armoury Crate uyarısı veriyor nasıl düzeltebilirim?

G helperde ek özellikler var ona bas en altta ASUS hizmetleri var 6-7 tane civarı onu durdur a bas. Ve g helperi sistem başlarken çalıştırı seç artık gelmez. Ve tuşa basınca g helper çalışır. Bak resimde en altta bende mavi ve 0 hizmet görünüyor kapattığım için sende kapat sistem daha da stabil oluyor.

Başlangıçta çalıştırıda aktif et. Windows başlarken g helperde oto açılsın.

Düzeldi mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-11 173956.png
    177,4 KB · Görüntüleme: 32

Düzeldi teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…