ASUS TUF A15 için CPU fanı önerisi

IDisaster

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS TUF A15 FN507nv modeline sahibim. Bugünlerde işlemcimin çok ısıdınığını fark ettim. Biraz üstüne düştüğümde CPU fanımın çalışmadığını gördüm. İçini açtım baktım 1 ay öncesinde termal macun yenilemesi yapmıştım herhalde o zamandan beri çalışmıyor. Garanti sürecini araştırdığımda kendim değişim sağladığım için garanti dışı kalmış. Orijinal fanını da bulamıyorum. 506 etiketi altında geçen 3 adet fan aldım hiçbiri uymadı. İade ettim. Beni laptop modelime uyacak CPU fanı biliyor musunuz? Bilgisi olan yorum yapabilir mi?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun temizliğinden sonra fan durduysa bir ihtimal fanı çalıştıran kabloyu takmayı unutmuş yada doğru takmamış olabilirsiniz. Onu da kontrol edin.

Servis ücreti dahilinde değişim yapmıyor mu peki?

Almanyadan gelen şöyle bir de ürün buldum. Sol, sağ yada çift olarak sipariş verebiliyorsun fanı.

Artı -1 Eksi

Amazon'da böyle bir şey buldum modelinize uyumlu FA507NV.

Termal macun temizliğinden sonra fan durduysa bir ihtimal fanı çalıştıran kabloyu takmayı unutmuş ya da doğru takmamış olabilirsiniz. Onu da kontrol edin.

Almanya'dan gelen şöyle bir de ürün buldum. Sol, sağ ya da çift olarak sipariş verebiliyorsun fanı.

Gönderdiğiniz fan FA506 modeli için FA507 modeli farklı.

Son düzenleme:

Amazon'da böyle bir şey buldum modelinize uyumlu FA507NV.

Gönderdiğiniz fan FA506 modeli için FA507 modeli farklı.
evet fan aynı buna benziyor yurt dışından hiç sipariş oluşturmadım süreç nasıl işler veya türkiyede aynısından bulabilir miyiz ilginiz için çok teşekkür ederim

Termal macun temizliğinden sonra fan durduysa bir ihtimal fanı çalıştıran kabloyu takmayı unutmuş ya da doğru takmamış olabilirsiniz. Onu da kontrol edin.

Almanya'dan gelen şöyle bir de ürün buldum. Sol, sağ ya da çift olarak sipariş verebiliyorsun fanı.

Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim bilgisayardan anlıyorum kabloda veya dışarıdan bakıldığında fanda hiçbir kusur gözükmüyor fakat fan çalışmıyor yazılımsal diye düşünüp çok adım attım ama donanımsal olduğu kesin. Yurt dışından hiçbir ürün sipariş etmedim aynı fanı elde edebilirsem kendimde değişim yapabilirim yardımcı olursanız minnettar kalırım.

Son düzenleme:
Evet fan aynı buna benziyor yurt dışından hiç sipariş oluşturmadım süreç nasıl işler veya Türkiye'de aynısından bulabilir miyiz ilginiz için çok teşekkür ederim.

Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim bilgisayardan anlıyorum kabloda veya dışarıdan bakıldığında fanda hiçbir kusur gözükmüyor fakat fan çalışmıyor yazılımsal diye düşünüp çok adım attım ama donanımsal olduğu kesin. Yurt dışından hiçbir ürün sipariş etmedim aynı fanı elde edebilirsem kendimde değişim yapabilirim yardımcı olursanız minnettar kalırım.

Endişelenmeyin satın alma ekranında gümrük vergisi ve kargo gibi ücretleri size söylüyor. Tek seferde ödüyorsunuz ekstra hiçbir şey ile uğraşmıyorsunuz. Amazon bu konuda güvenilir yüzlerce kez alışveriş yaptım. Tahmini 2 hafta içinde elinizde olur. Bayram a az kaldı o yüzden kargoda belki ufak bir sorun yaşanabilir ona dikkat etmeniz yeterli.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı