ASUS TUF A15 için R5 7535HS vs R7 7435HS

GPU-based oyunlarda çok performans farkı olur mu?

Hayır. Ek olarak 7435HS modelde iGPU olmadığı için pil ömrünü büyük ölçüde etkileyecektir. Ucuz olanı tercih edin.

Benim attığımda MUX-switch ve Advanced Optimus var mı ASUS'un sitesinden veya Epey'den bilgi alamadım.

Screenshot_20250418_025807_Opera~2.jpg

Almayı düşündüğüm 36.000TL fiyata 4060 140W laptop.

5000-6000TL ekstra verip Ryzen 7 7435HS versiyonlarını almak mantıklı mı? GPU-based oyunlarda çok performans farkı olur mu? Benim attığımda MUX-switch ve Advanced Optimus var mı ASUS'un sitesinden veya Epey'den bilgi alamadım.

Yerine bunada bakabilirsiniz. TUF laptoplar fazla sıcak calisiyor. Isınmasıyla ünlü bir seri.

Hayır. Ek olarak 7435HS modelde iGPU olmadığı için pil ömrünü büyük ölçüde etkileyecektir. Ucuz olanı tercih edin.

Eki Görüntüle 2472247

Bilgi için teşekkürler. ASUS'un sitesinde tam modele bakamadığım/göremediğim için bu kısma tam güvenememiştim.

Pil süresi önemliyse 7535HS değilse 7435HS daha güçlü bir işlemci ama dahili GPU yok pil süresi 3-4 saat ancak götürür.

Bilgi için teşekkürler.

Yerine bunada bakabilirsiniz. TUF laptoplar fazla sıcak calisiyor. Isınmasıyla ünlü bir seri.

Öneri için teşekkürler. Sanırım Lenovo-ASUS-Acer-HP vs vs, markalarının hepsinde de problemler var çeşit çeşit. Zaten soğutucuyla ve kendi bakımımı yaparak kullanıyorum, mecburi Monster kullandım 3-4 sene biraz alışığım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı