ASUS TUF A15 için SSD tavsiyesi

Bütçe
450-500
Yer
ANTALYA
Arkadaşlar 450-500TL bütçem var. ASUS TUF A15: GTX1650 Ti, Ryzen 5 4600h, 8 GB RAM laptopum var. 480-500GB civarı SSD bakıyorum. Bu aralıkta WD Blue veya WD Green düşündüm. SanDisk alınır mı? Yorumlarınız nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung sizi üzmez. 50 TL daha arttırabilirseniz çok iyi olur.

Arkadaşa katılıyorum, bence kesinlikle Samsung olmalı hem daha uzun ömürlü hem de kalitelidir.

450-500 TL civarına önerebileceğim ve eğer biraz daha artırılabilirse bütçe kesinlikle 870 EVO olacak.
Artıramazsanız WD Blue veya SanDisk Ultra 3D bakabilirsiniz. Sakın ama sakın WD Green ve SanDisk SSD Plus almayın! Kalitesiz, beş para etmez SSD'ler çünkü bu bahsettiğim iki SSD. Bir sürü kronik sorun dolu WD Green ve SSD Plus'ta. Paranıza yazık olur.

5-10 tane A15 modeli var hangisi bazılarında çift m2 oluyor 2.5 disk yuvası olmuyor . Bazılarında 1 m2 1 2.5 disk yuvası oluyor.

M.2 yuvası 1 tane mevcut diye biliyorum tam modeli yazsam öğrenebilecek var mı laptop bu https://www.hepsiburada.com/asus-fa...bilgisayar-p-HBV00000TYNJD?magaza=Hepsiburada

1 x 2.5" SSD/HDD, 1 x M.2 SSD yuvası varmış. Takılı olanda zaten m2 olabilir.

Oyun oynuyorsan A2000 yeter

Photoshop Render felan yapıyorum dersen Samsung Evo Plus almanı öneririm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…