Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.099 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #11 ByFrkn dedi: Merhaba. Honeywell PTM7950'ye baktım fakat yurt içinde satılmıyor. O yüzden Türkiye'de bulunan en kaliteli macunlar nedir? Fiyat fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından niye almıyorsun?
ByFrkn dedi: Merhaba. Honeywell PTM7950'ye baktım fakat yurt içinde satılmıyor. O yüzden Türkiye'de bulunan en kaliteli macunlar nedir? Fiyat fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından niye almıyorsun?
ByFrkn Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 281 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ7 13700K Gigabyte Rtx4080 16gb / Suprim 6tb hdd+1tb ssd / 32gb ram /Samsung Odyssey g3 1MS 144Mhz+ HP Omen X 27 Monitör+İpad 8.Nesil (Yayın İçin) Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #12 Einstein dedi: Yurt dışından niye almıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam haftaya 1 aylık bir işe gidiyorum. Ondan dolayı. Ordan alsam 2 haftaya geliyor.
Einstein dedi: Yurt dışından niye almıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam haftaya 1 aylık bir işe gidiyorum. Ondan dolayı. Ordan alsam 2 haftaya geliyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.099 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #13 ByFrkn dedi: Hocam haftaya 1 aylık bir işe gidiyorum. Ondan dolayı. Oradan alsam 2 haftaya geliyor. Genişletmek için tıkla... Sıvı metal riskli önermem. Pullwark bold alabilirsin. Diğer macunlara nazaran pump-out riski daha az.
ByFrkn dedi: Hocam haftaya 1 aylık bir işe gidiyorum. Ondan dolayı. Oradan alsam 2 haftaya geliyor. Genişletmek için tıkla... Sıvı metal riskli önermem. Pullwark bold alabilirsin. Diğer macunlara nazaran pump-out riski daha az.
ByFrkn Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 281 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ7 13700K Gigabyte Rtx4080 16gb / Suprim 6tb hdd+1tb ssd / 32gb ram /Samsung Odyssey g3 1MS 144Mhz+ HP Omen X 27 Monitör+İpad 8.Nesil (Yayın İçin) Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #14 Einstein dedi: Sıvı metal riskli önermem. Pullwark bold alabilirsin. Diğer macunlara nazaran pump-out riski daha az. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sıvı metali profesyonel bilgisayarcı yaparsa sıkıntı çıkar mı?
Einstein dedi: Sıvı metal riskli önermem. Pullwark bold alabilirsin. Diğer macunlara nazaran pump-out riski daha az. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sıvı metali profesyonel bilgisayarcı yaparsa sıkıntı çıkar mı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.099 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #15 ByFrkn dedi: Peki hocam sıvı metali profesyonel bilgisayarcı yaparsa sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İşi bilen biri yaparsa problem olmaz ama bence riske gerek yok.
ByFrkn dedi: Peki hocam sıvı metali profesyonel bilgisayarcı yaparsa sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İşi bilen biri yaparsa problem olmaz ama bence riske gerek yok.