ASUS TUF A15 ısınıyor

XYLON

Kilopat
Merhaba Technopat.
Uzun araştırmalarım sonucu ASUS yazılımsal sorunu yuzunden laptopun cayır cayır yandıgını fark ettim.
Sımdı 2 tane secenek var onumde. Sizce hangisi mantıklı?
1 secenek ASUS sil g helper yükle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 secenek Regedit'ten bazı ayarları degıstır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videoları ekledım hangisi sizce mantıklı?
Ghelper guvenlı mı? Kım yapmıs? Neyın nesi? Biliyor muyuz?
2. vıdeo lınk olmamıs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ghelper'e türkçe dil desteği de gelmiş. Ben de tereddütteydim fakat indirdim güzelmiş. Sade ve harika bir arayüzü var. Pili %40'a kadar istediğin seviyeye sabitleyebiliyorsun. İşlemciyi de sınırlayabiliyorsun veya arttırabiliyorsun.

G-helper en güncel sürümünü yükle Türkçe olması önemli değil basit oyunlarda Turbo kapat Online oyunalrda Turbo aç agresif verimli mod olarak ayarla.
Not olarak pil seviyesi ev ortamında prizde kullanacak isen %60 olarak ayarlaman ısınmadan zarar görmesi şans ama malzeme kalitesi iyi dedikleri için pek hasar alacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…