Ürün 699.9 TLGelince sonucu yazar mısın?
Kart geldi mi nasıl gümrük yasası değişti sorun çıktı mı? Yazan 833TL mi aldın ekstra çıktı mı?
Performansı nasıl.
Ürün 699.9 TL.
140 TL ithalat ücreti depozitosu.
92,59 TL gönderim paketleme.
Toplam = 932 TL.
Benim internet hızı orta segmentin bir tık üstü 100 mbps, modemde iyi türknetin, nadiren wifi kopmalarından dolayı sıkıntı oluyordu benim kart değişmeden çözülmeyecek kartı bekliyorum. Teknik servise gidip değiştirteceğim kendim ellemek istemiyorum garantili cihazı, ama herAmazon Prime ile alınca kargo bedava oluyor ben yazmayı unuttum. Şimdi baktım vergi 210 olmuş. Bende de 909 gözüküyor.
Performansını merak ediyorum. PC taktın açtın çalışmaz PC fişi takılı olacak BIOS kartı tanıyacak. 1 2 defa güç tuşuna bas. Bir de kabloları takarken nazik ol. Uçlarındaki çıtçıtlar bir tık zorluyor bazen. Basmadan önce iyi oturmuş olsun.
Arkadaşın verdiği güncellemeden sonra benim PC hiç ping dalgalanma olmadı. Yoksa bende almayı düşünüyordum.
Modemim ZyXEL arada aktarıcı var mercurim M30 modeli 5G de 850 MB bağlanıyor. Şu an sorunsuz. Yeminle ilk 1 hafta sinir krizi geçirdim. Siz nasıl 1 yıl dayandınız. Eski sürücüler çok problemli.
Hollanda'dan geldi kart. Daha açmadım bile. Takınca garanti gg zaten neyse takarım bir ara.Amazon Prime ile alınca kargo bedava oluyor ben yazmayı unuttum. Şimdi baktım vergi 210 olmuş. Bende de 909 gözüküyor.
Performansını merak ediyorum. PC taktın açtın çalışmaz PC fişi takılı olacak BIOS kartı tanıyacak. 1 2 defa güç tuşuna bas. Bir de kabloları takarken nazik ol. Uçlarındaki çıtçıtlar bir tık zorluyor bazen. Basmadan önce iyi oturmuş olsun.
Arkadaşın verdiği güncellemeden sonra benim PC hiç ping dalgalanma olmadı. Yoksa bende almayı düşünüyordum.
Modemim ZyXEL arada aktarıcı var mercurim M30 modeli 5G de 850 MB bağlanıyor. Şu an sorunsuz. Yeminle ilk 1 hafta sinir krizi geçirdim. Siz nasıl 1 yıl dayandınız. Eski sürücüler çok problemli.
Benim internet hızı orta segmentin bir tık üstü 100 Mbps, modemde iyi TurkNet'in, nadiren Wi-Fi kopmalarından dolayı sıkıntı oluyordu benim kart değişmeden çözülmeyecek kartı bekliyorum. Teknik servise gidip değiştirteceğim kendim ellemek istemiyorum garantili cihazı, ama her.
Harikuladede garantisi gidecek kart değiştiği için. ASUS'u arasam size cihaz yolladım sorun yok deyip geri gönderdiniz sorun çözülmedi deyip tekrar İstanbul'a paketleyip yollamanın mantığı yokgene sorun yok deyip geri yollayacaklar cihazı, çünkü kronik sorunlu o kart sorun bulunamaması normal. Farz et ki yolladım cihazı orada yolda orada burada cihazın güvenliğinden de emin olamayacağım için 2.kez İstanbul'a yollayamam cihazı. Kart değişmeyip geri yollayacaklar gene bana.
ASUS'un test raporu bu da. Hepsi "Pass" hepsi sorunsuz dendi, genel temizlik bakımı yapılıp yollandı laptop tarafıma.
Test results.
BIOS ver check [PASS]
VBIOS ver check [PASS]
BIOS s/n check [PASS]
RS'si check [PASS]
LCD pattern check [PASS]
Battery cap check [PASS]
AC plug check [PASS]
Lıd check [PASS]
Internal speaker check [PASS]
External speaker check [PASS]
LED check [PASS]
Webcam check [PASS]
USB device check [PASS]
Display out port check [PASS]
Touchpad check [PASS]
Keyboard check [PASS]
GPU check [PASS]
CPU check [PASS]
Memory check [PASS]
Bluetooth check [PASS]
HDD cap check [PASS]
Video Card check [PASS]
CPU fan check [PASS]
Lan check [PASS]
Gene yaptı az önce xd.
Hollanda'dan geldi kart. Daha açmadım bile. Takınca garanti gg zaten neyse takarım bir ara.
Bende hala sıkıntı yok. Sizin driver 10 numara 5 yıldız. Acaba driverı özel programlarla silip tekrar mı yüklesen. Belki düzelir. Sonuçta aynı kart. Burası olmasa ben delirirdim. Neredeyse PC kıracaktım. Kartı takarsanız sonucu yazın.
Avrupa'dan gelen. Ürünlerde yüzde 30 vergi cinden yüzde 60.
Hala sorunsuz mu ? Ethernet kartı takılı hale yakın bir hız alıyorsundur o kartla....Ben AliExpress'ten aldım AX210GNW. 3 aydır kullanıyorum bana mısın demiyor.
Merhaba biraz geç oldu ama ASUS yetkilileri haklı bu konuda, cihazda herhangi bir sorun Wi-Fi kartında gerçekten yok :d cihazda sorun yok. Wi-Fi kartından kaynaklı değişik bir olay bu ya. Wi-Fi 5G ağından atıp (modem öbür odada arada duvar mevcut) bağlantıyı kesip nadiren kopmalar yapıp bağlantı kopma süresi değişkenlik gösterip 5-10-20 sn sonra geri geliyor. 2.4 G'de tamamen sorunsuz. Garantisi yakında bitiyor. AX210 kartı takmakta sabırsızlıkla beklemekteyim.
Hala sorunsuz mu? Ethernet kartı takılı hale yakın bir hız alıyorsundur o kartla...
Hocam AX200 mü AX210 mu alınmalı?Merhaba biraz geç oldu ama ASUS yetkilileri haklı bu konuda, cihazda herhangi bir sorun Wi-Fi kartında gerçekten yok :d cihazda sorun yok. Wi-Fi kartından kaynaklı değişik bir olay bu ya. Wi-Fi 5G Ağından atıp (Modem öbür odada arada duvar mevcut) bağlantıyı kesip nadiren kopmalar yapıp bağlantı kopma süresi değişkenlik gösterip 5-10-20 sn sonra geri geliyor. 2.4 G'de tamamen sorunsuz. Garantisi yakında bitiyor. AX210 Kartı takmakta sabırsızlıkla beklemekteyim.
Hala sorunsuz mu ? Ethernet kartı takılı hale yakın bir hız alıyorsundur o kartla....
Hocam AX200 mü AX210 mu alınmalı?
Garanti mevzusu umurumda değil zaten 3 ay kalmış, SMS ınfocomm'un da rezaletleri ortada. Bu sebeple değiştirmek istiyorum ben de fiyatlar daha fazla uçmadan.
Kart bende birkaç aydır. 2 Ay civarı bir şey kaldı garanti bitimine. Belki beklemem bakıcaz. SYONCON AX210NGW WiFi kartı, Wi-Fi 6E 11AX kablosuz modülü, 6 GHz'e genişletin, MU-MIMO üç bantlı ağ adaptörü, Bluetooth 5.3 : Amazon.com.tr: BilgisayarHocam AX200 mü AX210 mu alınmalı?
Garanti mevzusu umrumda değil zaten 3 ay kalmış, SMS Infocomm'un da rezaletleri ortada. Bu sebeple değiştirmek istiyorum ben de fiyatlar daha fazla uçmadan.
Ben Hepsiburada'dakini aldım, beklemek istemediğim için. Aynı kart sanırım.Kart bende birkaç aydır. 2 Ay civarı bir şey kaldı garanti bitimine. Belki beklemem bakıcaz. SYONCON AX210NGW WiFi kartı, Wi-Fi 6E 11AX kablosuz modülü, 6 GHz'e genişletin, MU-MIMO üç bantlı ağ adaptörü, Bluetooth 5.3 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Çok garip bir şekilde benim eski 8852BE, AX210'dan iyi performans veriyor. Özellikle uzak odalarda. Neden böyle bilmiyorum ama hiç memnun kalmadım.Kart bende birkaç aydır. 2 Ay civarı bir şey kaldı garanti bitimine. Belki beklemem bakıcaz. SYONCON AX210NGW WiFi kartı, Wi-Fi 6E 11AX kablosuz modülü, 6 GHz'e genişletin, MU-MIMO üç bantlı ağ adaptörü, Bluetooth 5.3 : Amazon.com.tr: Bilgisayar