blockdz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 4 27 Haziran 2023 #1 Birkaç gün önce başlıktaki laptopu aldım. Masaüstü kullanımda, sekmeler arası geçişte takılıp kasılıyor. Hem şarj aleti takılıyken hem de değilken de test ettim, sonuç aynı. Normal midir bu? (4050, 8 GB RAM)
Birkaç gün önce başlıktaki laptopu aldım. Masaüstü kullanımda, sekmeler arası geçişte takılıp kasılıyor. Hem şarj aleti takılıyken hem de değilken de test ettim, sonuç aynı. Normal midir bu? (4050, 8 GB RAM)
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.867 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #2 Ultimate modda mısınız yoksa standart modda mı? Ek olarak arkada neler açık?
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.743 Çözümler 4 27 Haziran 2023 #3 8 ram ne hocam. 16 yapın onu.
blockdz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 4 27 Haziran 2023 #4 Haluk Albayrak dedi: Ultimate modda mısınız yoksa standart modda mı? Ek olarak arkada neler açık? Genişletmek için tıkla... Youtube videosu, 1-2 sekme. arkada spotify ve steam açık. İki modda da aynı sonuçlar. mavıuszed dedi: 8 ram ne hocam. 16 yapın onu. Genişletmek için tıkla... Ram kullanımı %90 üstünde. 16 yaptırırsam düzelir mi?
Haluk Albayrak dedi: Ultimate modda mısınız yoksa standart modda mı? Ek olarak arkada neler açık? Genişletmek için tıkla... Youtube videosu, 1-2 sekme. arkada spotify ve steam açık. İki modda da aynı sonuçlar. mavıuszed dedi: 8 ram ne hocam. 16 yapın onu. Genişletmek için tıkla... Ram kullanımı %90 üstünde. 16 yaptırırsam düzelir mi?
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.867 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #5 blockdz dedi: YouTube videosu, 1-2 sekme. Arkada Spotify ve Steam açık. İki modda da aynı sonuçlar. RAM kullanımı %90 üstünde. 16 yaptırırsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... O zaman driver ile kaynaklı bir sorun değil. Sorun RAM hocam sana önerim 2x16 olur paran varsa. Yoksa 1 adet daha 8 alırsan da sorun çözülür.
blockdz dedi: YouTube videosu, 1-2 sekme. Arkada Spotify ve Steam açık. İki modda da aynı sonuçlar. RAM kullanımı %90 üstünde. 16 yaptırırsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... O zaman driver ile kaynaklı bir sorun değil. Sorun RAM hocam sana önerim 2x16 olur paran varsa. Yoksa 1 adet daha 8 alırsan da sorun çözülür.