Merhaba, ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP038 için M.2 SSD önerisine ihtiyacım var.
Ana disk 512 GB ve Micron 2400 olarak görünüyor, CrystalDiskMark testini koyuyorum, değerleri normal midir?
Yeni alacağım diski 2. M.2 SSD yuvasına takacağım ve genelde Steam oyunları için kullanacağım, mümkün olan en ucuz seçenek hangisidir?
Hocam bu PCI-E 4.0 arayüzünde diğer diske göre çok yavaş çalışır mı? Dediğim gibi amacım rekabetçi oyunları bu yeni alacağım diske atmak, yani yüklenme hızı benim için önemli. Eğer gecikme olursa WD Black düşünüyorum biraz pahalı da olsa.
Hocam bu PCI-e 4.0 arayüzünde diğer diske göre çok yavaş çalışır mı? Dediğim gibi amacım rekabetçi oyunları bu yeni alacağım diske atmak, yani yüklenme hızı benim için önemli. Eğer gecikme olursa WD Black düşünüyorum biraz pahalı da olsa.
Kingston KC3000 onerecektim ama fiyati ucmus. Yani, hizi dusuk SSD'nin ama ben bu hizlarin yeterli oldugunu dusunuyorum ve DRAM bulunduruyor. Dediginiz SSD'yi bilmiyorim, daha iyiyse alabilirsiniz.
Kingston KC3000 onerecektim ama fiyati ucmus. Yani, hizi dusuk SSD'nin ama ben bu hizlarin yeterli oldugunu dusunuyorum ve DRAM bulunduruyor. Dediginiz SSD'yi bilmiyorim, daha iyiyse alabilirsiniz.