AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.395 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 4 Eylül 2024 #31 Evet. PTM7950 sürdüm işlemci ve GPUya. VRAMlere de UTF8 sürdüm. Aliexpressden alabilirsiniz ikisini de. PowerFast dedi: Fanları sokunce direkt işlemci ve ekran kartı çipi çıkıyor değil mi hocam. Bir de sürdüğünüz macunun modelini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Evet. PTM7950 sürdüm işlemci ve GPUya. VRAMlere de UTF8 sürdüm. Aliexpressden alabilirsiniz ikisini de. PowerFast dedi: Fanları sokunce direkt işlemci ve ekran kartı çipi çıkıyor değil mi hocam. Bir de sürdüğünüz macunun modelini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.028 Çözümler 2 4 Eylül 2024 #32 turkishramboo dedi: garantiye değil hocam ayriyeten başka servise, garanti bunu karşılamaz darbe aldı çünkü Genişletmek için tıkla... Hocam siz Asus'a gönderin. 3. parti servislere cihazınızı teslim etmeyin bence.
turkishramboo dedi: garantiye değil hocam ayriyeten başka servise, garanti bunu karşılamaz darbe aldı çünkü Genişletmek için tıkla... Hocam siz Asus'a gönderin. 3. parti servislere cihazınızı teslim etmeyin bence.