Yunus Tekin Yoctopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 ASUS TUF A15 laptopumda oyunlarda dahili ekran kartımı kullanabiliyorum. NVIDIA Denetim Masası'ndan Preferred Graphics Prosessor kısmından NVIDIA seçsem bile oyunlarda düşük FPS alıyorum. Ekran kartı modelim NVIDIA RTX 2050. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
ASUS TUF A15 laptopumda oyunlarda dahili ekran kartımı kullanabiliyorum. NVIDIA Denetim Masası'ndan Preferred Graphics Prosessor kısmından NVIDIA seçsem bile oyunlarda düşük FPS alıyorum. Ekran kartı modelim NVIDIA RTX 2050.
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 36 8 Temmuz 2024 #2 Yunus Tekin dedi: ASUS TUF A15 laptopumda oyunlarda dahili ekran kartımı kullanabiliyorum. NVIDIA Denetim Masası'ndan preferred Graphics prosessor kısmından NVIDIA seçsem bile oyunlarda düşük FPS alıyorum. Ekran kartı modelim NVIDIA RTX 2050. Genişletmek için tıkla... Uygulama ekle deyip oyununuzu ekleyin ekledikten sonra yüksek performans seçin.
Yunus Tekin dedi: ASUS TUF A15 laptopumda oyunlarda dahili ekran kartımı kullanabiliyorum. NVIDIA Denetim Masası'ndan preferred Graphics prosessor kısmından NVIDIA seçsem bile oyunlarda düşük FPS alıyorum. Ekran kartı modelim NVIDIA RTX 2050. Genişletmek için tıkla... Uygulama ekle deyip oyununuzu ekleyin ekledikten sonra yüksek performans seçin.