ASUS TUF A15 mi GameGaraj Slayer R9T-5050 C1 mi alınmalı?

Bütçe
55000

whiMs

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Bilgisayar almayı düşünüyorum. Hem bilgisayar mühendisliği için hem de oyun için kullanılacak. 55000 TL bütçem var. Bu iki bilgisayar arasında kaldım.

Aktif olarak ASUS ROG STRIX G16 kullanıyorum. Ek olarak ASUS monitör de kullandığım için ASUS kalitesini biliyorum ve güveniyorum.

GameGaraj'ın bu modeli de sanırım yeni çıkmış. Özellikleri bakımından cezbediyor. Ama yeni çıkması ve donanım uyumsuzluğundan kaynaklı darboğaz gibi sorunlar olabileceği yazılmış bazı konularda. İşlemcisi sanırım fazla yüksekmiş. Bu kafamı karıştırdı.

ASUS alırsam 4060 140 watt Ryzen 7'li modelini alacağım, SSD ve RAM yükseltmesi yaparım muhtemelen. Sizce hangisi daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
A15 o fiyatı kesinlikle hak etmiyor. Ayrıca G16'dan geçerseniz kalite anlamında üzebilir. GameGaraj testleri vs çok iyi, Tongfang kasa ama dediğiniz gibi ileride kronik bir sorunu çıkar mı kimse bilemiyor. ASUS'tan şaşmam dersen A15 yerine yeni seri TUF veya STRIX almak daha mantıklı. Zaten bu bütçede 4000 serisi yerine 5000 serisi laptop almak daha mantıklı.

Cevap için teşekkürler öncelikle.

G16 dan geçmeyeceğim bu bilgisayarlara. Kardeşim için alacağım bilgisayarı. Sadece elimde g16 var ve asus kalitesini biliyorum az çok onu belirtmek için örnek verdim.

Yeni seri tuf veya strix demişsiniz, önerdiğiniz modeller nelerdir paylaşabilir misiniz?

2025 serisi A16 ve F16'lar incelemelerde bayağı övülüyordu. Fiyatlara baktım da bu fiyat bandında tek bir model var i5 5050'li F16. O da fiyatını hak etme konusunda şüpheli biraz. STRIX'ler zaten çok pahalı. Önceki yazımda bütçe arttırmanız gerektiğini yazmamışım kusura bakmayın.

Önemli değil, vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.

Sanırım bu bütçede GameGaraj daha mantıklı olacak. Bir kaç videosunu daha izledim, iyice içime sinmeye başladı. Muhtemelen onu alacağım gibi duruyor.

Rica ederim, r9t yerine X5T'de alabilirsiniz fiyatı daha uygun ve işlemcisi biraz daha serin çalışıyor. İnternette ikisinin de 2 saatlik incelemeleri mevcut. Sponsorlu içerik ama cihaz hakkında genel bir fikir sahibi olmanızı sağlar.

Teşekkürler değerlendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…