ASUS TUF'a 15 satın aldım. Armoury Crate üzreinde 4 tane ekran kartı modu var. Bilgisayarı çoğunlukla video izlemek ve oyun için kullanıyorum. Ultimate dediğimiz MUX switchmiş sanırım. Sadece NVIDIA ekran kartını kullanıyormuş. Fakat her seferinde yeniden başlatmak istemesi biraz sinir bozucu oluyor. Standartta kendisi otomatik olarak algılayıp ekran kartını devreye sokuyormuş. Fakat optimize edilmişte de önerilen diyor. Ne yapsam bilemedim. Oyun oynarken ve normal kullanımda hangi ayarı kullanmalıyım? (cihazı çoğunlukla şarjda kullanıyorum)
Pilde Ultimate kullanirsaniz evet, sarji hizlica biter. Advanced Optimus olsaydi sistemi her seferinde tekrar baslatmaniza gerek olmazdi, isterseniz var mi diye yine NVIDIA Denetim Masası'ndan kontrol edebilirsiniz.
Advanced Optimus kendisi mi geçiyor oyuna girdiğimizde. Bu ayarlar var. Bilgisayarın kasasında MUX switch with NVIDIA Advanced Optimus yazıyor. Nasıl açabilirim?
Advanced Optimus kendisi mi geçiyor oyuna girdiğimizde. Bu ayarlar var. Bilgisayarın kasasında MUX switch with NVIDIA Advanced Optimus yazıyor. Nasıl açabilirim?