Çözüldü ASUS TUF A15 MUX switch ayarları nasıl kullanılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

keremvt

Decapat
Daha fazla  
ASUS TUF'a 15 satın aldım. Armoury Crate üzreinde 4 tane ekran kartı modu var. Bilgisayarı çoğunlukla video izlemek ve oyun için kullanıyorum. Ultimate dediğimiz MUX switchmiş sanırım. Sadece NVIDIA ekran kartını kullanıyormuş. Fakat her seferinde yeniden başlatmak istemesi biraz sinir bozucu oluyor. Standartta kendisi otomatik olarak algılayıp ekran kartını devreye sokuyormuş. Fakat optimize edilmişte de önerilen diyor. Ne yapsam bilemedim. Oyun oynarken ve normal kullanımda hangi ayarı kullanmalıyım? (cihazı çoğunlukla şarjda kullanıyorum)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).png
    666,5 KB · Görüntüleme: 162
  • Ekran Görüntüsü (4).png
    157,9 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleyen: Moderatör:
Her seferinde reset atmak biraz sinir bozucu olabiliyor. Başka yapabileceğim bir şey var mıdır? Sürekli Ultimate kullansam şarj çok hızlı biter mi?

Her seferinde reset atmak biraz sinir bozucu olabiliyor. Başka yapabileceğim bir şey var mıdır? Sürekli Ultimate kullansam şarj çok hızlı biter mi?

Pilde Ultimate kullanirsaniz evet, sarji hizlica biter. Advanced Optimus olsaydi sistemi her seferinde tekrar baslatmaniza gerek olmazdi, isterseniz var mi diye yine NVIDIA Denetim Masası'ndan kontrol edebilirsiniz.

Advanced Optimus kendisi mi geçiyor oyuna girdiğimizde. Bu ayarlar var. Bilgisayarın kasasında MUX switch with NVIDIA Advanced Optimus yazıyor. Nasıl açabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    157,9 KB · Görüntüleme: 80
Advanced Optimus kendisi mi geçiyor oyuna girdiğimizde. Bu ayarlar var. Bilgisayarın kasasında MUX switch with NVIDIA Advanced Optimus yazıyor. Nasıl açabilirim?

Sadece NVIDIA GPU secenegini sectiginizde, Ultimate moda gecmenize surekli yeniden baslatmaniza gerek kalmayacak gibi dusunebilirsiniz.

Oyun oynarken NVIDIA GPU normal basit işler yaparken ise otomatik ayarını seçmem gerekiyor yani doğru anladım umarım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…