ASUS TUF A15 ölü piksel kendi kendine geçer mi?

01Asmodeus

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ürünü aldıktan 8 ay-1 yıla yakın bir süre sonra ekranda sadece 1 adet ölü piksel çıktı. Çok taktım panel değişimi düşündüm THH'ye başvurmayı düşündüm fakat sonra ürünü şirketime fatura kestirttiğim için uğraşmak istemedim ve vazgeçtim. Birkaç gün önce fark ettim ki ölü piksel kaybolmuş. Elimde ölü pikselin SS'leri ve videoları dahi var fakat artık yok, kaybolduğunu görünce çok rahatladım. Böyle bir durum mümkün müdür? Daha önce hiç okumamıştım böyle bir şey yaşayanı sizlerle paylaşmak istedim.

Hocam ilk defa böyle bir şey duyuyorum bence yanlış bir anlaşılma olmuş

Ölü piksel kendi kendine geçmez sizin ki sıkışmış bir piksel olabilir mi?

Ölü pixel birçok sebepten olabilir pixele toz kaçması uyanmaması gibi belki içinde bir toz vardı ve pixelin çalışmasını önlüyordu sonradan gitti olma ihtimali var ama çok düşük kendiliğinden geçme ihtimali ama tabii ekran değişimi yapmadan da geçirmenin yolları mevcut araştırabilirsiniz.
Geçtiyse sorun çıkmaz daha önce görmemiştim kendiliğinden geçeni.

Hocam aynı şekilde daha önceden ben de bir kişi bile görmedim kendiliğindem geçen, çok şaşırdığım için paylaşmak istedim isterseniz görüntüleri ve videoyu yükleyebilirim. Asusa birkaç mail atmıştım hatta onlar da bunun ölü piksel olduğunu ama 1 adet oldugundan yardımcı olamayacaklarını söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…