ASUS TUF A15 parlaklık ayarlanmıyor

Talha Bahar

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ASUS TUF A15 cihazım var BIOS güncellemesi gelmişti ve yaptım ondan sonra parlaklık düşmüyor da yükselmiyor da. Daha öncesinde de aynı sorun olmuştu birçok video izlemiştim hiçbiri işe yaramamıştı bu yüzden cihazı formatlamak durumunda kalmıştım ve düzelmişti. Fakat şu an itibari ile birçok dosyam var ve formatlayamam. Parlaklık gece vakti olmasına rağmen yetersiz geliyor ve ayarlayamıyorum çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile görüntü sürücülerini kaldırın, yeniden kurup deneyin.

Merhaba ASUS TUF A15 cihazım var BIOS güncellemesi gelmişti ve yaptım ondan sonra parlaklık düşmüyor da yükselmiyor da. Daha öncesinde de aynı sorun olmuştu birçok video izlemiştim hiçbiri işe yaramamıştı bu yüzden cihazı formatlamak durumunda kalmıştım ve düzelmişti. Fakat şu an itibari ile birçok dosyam var ve formatlayamam. Parlaklık gece vakti olmasına rağmen yetersiz geliyor ve ayarlayamıyorum çözümü nedir?
Ekran kartını sadece harici olarak kullanıyorsan parlaklık ayarı windows üzerinden değişmiyor ama klavye kombinasyonları ile değiştirebiliyor olmanız lazım. Aynı cihazda şuanda sadece nvidia gpu kullanıyorum bende de parlaklık ayarı değişmiyor ama amdyi de etkinleştirdiğimde parlaklık ayarını yapabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı