Arkadaşlar arkada herhangi bir güncelleme yok bir uygulamada arkada yüklenmiyor ama sanki fazla harcıyor gibi hissettim. Normal mi? Ekran görüntüsü bile alırken kullanım 8,1 e kadar çıktı. Arkada fazla açık uygulama da yok.
hocam konudan bağımsız bişey sorucam asus tuf a15 hangi modelini kulanıyorsunuz??Arkadaşlar arkada herhangi bir güncelleme yok bir uygulamada arkada yüklenmiyor ama sanki fazla harcıyor gibi hissettim. Normal mi? Ekran görüntüsü bile alırken kullanım 8,1 e kadar çıktı. Arkada fazla açık uygulama da yok.
Hocam konudan bağımsız bir şey soracağım ASUS TUF A15 hangi modelini kulanıyorsunuz?
Hocam bilgisayarda kaç gb ram var?ASUS TUF A15 FA506nf.
Hocam PC'de ka GB RAM var
8+8 toplam 16 GB.
Arkadaşlar arkada herhangi bir güncelleme yok bir uygulamada arkada yüklenmiyor ama sanki fazla harcıyor gibi hissettim. Normal mi? Ekran görüntüsü bile alırken kullanım 8,1 e kadar çıktı. Arkada fazla açık uygulama da yok.
Şöyle bir konu var belki yardımcı olabilir Intel işlemcili versiyonu sizin.ASUS TUF Gaming F15 laptop fazla RAM kullanıyor
Normal değilse sorun nasıl çözülür? ASUS TUF Gaming F15. 8 GB RAM. RTX 3050. 500 GB SSD.www.technopat.net
Bir de Windows zaten fazla RAM harcıyor eğer gerekli ayarları yapmadıysanız Chrome kulanıyosanızda aynı.
opera gx öneririm hocamChrome beta var. Teşekkür ederim.
rami fazla kulanmasını istemezseniz tarayıcının ayarlardan sınırlıyabilirsinizopera gx öneririm hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.