ASUS TUF A15 RTX 4050 alınır mı?

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, bütçem 22-26k arası ve ASUS TUF A15 RTX 4050 modelini düşünüyorum. 8 GB RAM daha alıp RAM'i 16 yapacağım. Sizce bu model alınır mı? Kronik sorunu vs. var mı? Ve de 26k civarında RTX 4060'lı laptop bulabilir miyim?

O fiyata 4060 laptop bulamazsınız, TUF'un sorunu ise fazla ısınması. Tek artı yönü pil ömrü olan bir model, pil ömrü önemli değilse tercihi mantıklı değil. Alternatif olarak yukarıda atılan LOQ daha iyi.

30K'ya kadar çıkabilirim ama ekran kartı farkı ve fiyat farkına değmiyor gibi. LOQ aklımdaydı ama tasarımını hiç sevmiyorum ısınma sorununu g-helper'la çözmeyi düşünüyorum.

30K'ya kadar çıkabilirim ama ekran kartı farkı ve fiyat farkına değmiyor gibi. Lcq aklımdaydı ama tasarımını hiç sevmiyorum ısınma sorununu g-helper'la çözmeyi düşünüyorum.

G-helper ile işlemciye 45W limit koyarsan sıkıntı olmaz ASUS TUF. Sıcaklık değerleri normal aslında. İnceleme videosunu izlemiştim.

30K'ya kadar çıkabilirim ama ekran kartı farkı ve fiyat farkına değmiyor gibi. LOQ aklımdaydı ama tasarımını hiç sevmiyorum ısınma sorununu g-helper'la çözmeyi düşünüyorum.

G-helper ısınma sorununu gökten inerek çözmüyor, zaten güçsüz CPU'nun gücünü iyice kisacaksiniz soğuması için.

Sosyal'de bazıları limit koyunca FPS kaybı olmuyor diyorlardı ve artıdan soğutucuyla kullanılsa?

FPS kaybı az gözükse bile %1'i etkiliyor, stabilite kaybına yol açıyor. Bu da daha kötü oyun deneyimi demek. Ureticiler bosuna yüksek güç limiti koymuyor, pil ömrü önemliyse alıp kullanırsınız, stabil hale getirmeye çalışırsınız tamam. Diğer türlüsü gereksiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı