ASUS TUF A15 sıcaklık değerleri normal mi?

Alcheinz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sıcaklık değerlerinden hiç anlamadığım için soruyorum boşta iken bu değerler normal mi endişelenmeli miyim?
RDR2 Max Settings'de oynarken 93-92 derece gibi sabitleniyor CPU. Ultra moduna alınca bilgisayarı 95'e sabitliyor ama ben performance modunda kullanıyorum hep.
Genelde ağır oyunlar açtığımda sıcaklık 93-90 şeklinde takılıyor bu bir sıkıntı yaratır mı?

Turbo boost kapatırsanız düşer sıcaklıklar normal. ASUS ROG G15'im de bu kadar ısınıyor, Turbo modda RDR2'de 85 derecelere zor sabitliyor kendini.
Turbo Boost diye bahsettiğiniz nedir? GPU'nun Ultimate modunda olması mı yoksa Bilgisayarın Silent-Performance-Ultra gibi ayarları mı?

Boşta GHZ değerinin bu kadar yüksek olması Turbo boost işte, bunu kapattığınızda sıcaklık bayağı düşüyor ama bazı sistemlerde akıcılık kayboluyor, denemeniz lazım.

Burada hem Turbo boost kapatma hem de minimum ve maksimum işlemci durumunu nasıl ayarlayacağınız mevcut.

Turbo boost kapatırsanız düşer sıcaklıklar normal. ASUS ROG G15'im de bu kadar ısınıyor, Turbo modda RDR2'de 85 derecelere zor sabitliyor kendini.
Asus Rog G15'inizin tam ürün kodunu yazabilir misiniz? Yeni kasa Rog serisi soğutma olarak TUF serisinden daha iyi diye biliyorum.

Asus Rog G15'inizin tam ürün kodunu yazabilir misiniz? Yeni kasa Rog serisi soğutma olarak TUF serisinden daha iyi diye biliyorum.
ASUS ROG G513RM-HQ163 modeli hocam, inanın bu sıcaklık değerleri umrumda bile değil, bunun dışında o kadar dilimi yaktı ki bu bilgisayar 6 aydır kullanıyorum 6 ay bana işkence oldu. Haziran'da bir şekilde iade için çabalayacağım.

Kağıt üstünde özellikleri epey iyi. Şikayet ettiğiniz konular nedir tam olarak?

Kağıt üstünde özellikleri epey iyi. Şikayet ettiğiniz konular nedir tam olarak?
Say say bitmez, ısınma sorunu, ekran kartının ve işlemcinin vaat ettiği Watt değerlerine ulaşamaması. Kalitesiz parçalar kullanılması bu yüzden FPS düşmesi, sadece bellek değişerek +30 FPS kazanan adamlar mevcut. Wifi kartının kalitesiz olması, Wifi kartı değiştirerek kablosuzun bir çok sorunundan kurtulmuş hız düşüklüğü, kesinti vesaire. Kitlenme sorunları, adaptörün yeterli güç verememesi ya da bilgisayarın yeterli gücü çekememesi, bilgisayarın bazen kendi kendine kapanması veya res atması. Önceki konularımdan bakabilirsiniz dili yanan kullanıcı sayısı çok fazla.

Anladım hocam. Teşekkür ederim detaylı yanıt için.

Teşekkürler inceleyeceğim. Ayrıca bu kadar para verdik pişman ediyorlar insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…