ASUS TUF A15 vs Acer Nitro 5 vs HP Victus 16

Bütçe
53000
Alacakken adamakıllı alıp uzun süre götürsün diye iyisini alayım dedim. Genellikle oyun oynayacagim fakat kodlamada ogrenmek istiyorum o yüzden hem kodlama hem oyun için diyebilirim.

Herkesin tavsiye etiği modele yönelmek yerine YT ve yorumlar vs karşılaştırma yapın. Alacağınız laptopbun özeliklerine bakın kaç RAM var kaç VRAM var vs falan bende ASUS var diye tavsiye ederdim ama mutlu olup olmiyacağınızın garantisini vermem.

Acer panel LCD yazıyor ve panele de dikkat et alırken hocam o bütçelere LCD panelli bir cihaz almayın dikkat edin ayrıca HP Victus serilerine dikkatli bakın hall sensör sorunu var bazı serilerde.

Anladim teşekkürler hocam.

Aynı ASUS'un RTX 4060 lısını 1 ay önce 44K ya aldım sadece SSD ve RAM'i yüksek bunun aradaki 10k ya değmez hem istersen linkini atarım o 10k ile sen yine RAM ve SSD'yi rahat rahat yükseltirsin.

Olud hocam tabii ki atabilirsiniz.

Hiçbiri alınmaz.

Bir bakayim bunada ben.

HP Victus'ta hall efect sensörü sorunu var kendim yaşadığım için biliyorum fakat her HP Victus modelinde olacak diye bir durum da yok fakat ben burada FreeDOS almanızı öneririm çünkü fiyat farkına değmiyor siz kurabilirsiniz.

Yani bazi modellerinde varsa o zaman HP Victus'a pek girmeyeyim bana denk gelir bende o sans var maalesef.

Herkesin tavsiye etiği modele yönelmek yerine YT ve yorumlar vs karşılaştırma yapın. Alacağınız laptopbun özeliklerine bakın kaç RAM var kaç VRAM var vs falan bende ASUS var diye tavsiye ederdim ama mutlu olup olmiyacağınızın garantisini vermem.

Acer Nitro 5'i genelde karsilastirmalarda iyi bulduklarini gördüm genel olarak.

Hayır olmaz işlemcisi çok ısınıyor, panel kötü. 3070 Ti kas gücü olarak 4060'tan birazcık daha iyi olsa da teknolojiler ile 4060 daha iyi oluyor.

Anladim teşekkürler hocam.

Olud hocam tabii ki atabilirsiniz.

Bir bakayim bunada ben.

Yani bazi modellerinde varsa o zaman HP Victus'a pek girmeyeyim bana denk gelir bende o sans var maalesef.

Acer Nitro 5'i genelde karsilastirmalarda iyi bulduklarini gördüm genel olarak.

Bu bütçede attığım 2 modelden birisini öneririm. Bütçe yeterliyse Slayer 4 modeli al.

Hayır olmaz işlemcisi çok ısınıyor, panel kötü. 3070 Ti kas gücü olarak 4060'tan birazcık daha iyi olsa da teknolojiler ile 4060 daha iyi oluyor.

Bu bütçede attığım 2 modelden birisini öneririm. Bütçe yeterliyse Slayer 4 modeli al.

Bu modeli nasıl sizce hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı