ASUS TUF A15 vs Acer Predator Helios 300

Benim tercihim Asus Tuf olacaktır. Sebebi ; yeni kasa olması, ekran kartının daha iyi olması, işlemcinin daha iyi olması. Başka artılarıda olabilir ama detaylı özelliklerine bakmadım. İşlemci olarak belki eşdeğer olabilirler ama yine de ekran kartının daha iyi ve güncel olmasından dolayı tufı tercih ederdim.

Daha iyi işlemci, daha iyi ekran kartı, daha güncel bir model. Tuf her açıdan daha iyi.

Arkadaşlar 3070 ti bin de uzun süre götüreceğini düşünüyorum. Kalite anlamında hangisini önerirsiniz soğutma kasa kalitesi vs. Anlamında?

RTX 4000 serisi ile gelen DLSS 3.0, daha iyi bir ekran kartı ve işlemci. Bana göre TUF serisinin şahsi fikrim tasarımı bir eksi ki bu da şahsi bir eksi.
Hocam Asus rtx4000 serisini. 140 watt da çalışmadığı gözlemleniyor. Predator ise 150 watt ı hakkıyla veriyormuş bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Hocam asusun ekran kartı 140 watt değerlerini göstermediği gözleniyor. Predator ise 150 watt ın hakkını veriyor ve 3070ti uzun süre götüreceğini düşünüyorum. Kasa kalitesi soğutma vs. De hangisi iyidir ?

@Artoria Pendragon Hocam siz ne düşünüyorsunuz ?

Son düzenleme:
Lüzumu olmadıkça 140 watt vermesine gerek yok çünkü. Gerektiğinde versin yeter. 140ı geç, 100 watt ile 150 watt arasında alacağın fark 2 fps anca. Dert ettiğin şey bu.

Kasa kalitesi, soğutma vs önemliyse bütçeni en az 55 60lara çıkarıp rog, omen, legion pro gibi serilere bakmalısın. 45in üstüne çıkamam diyorsan tufu kaçırma. 2 güne gpnde zamı çakar.

Sadece asus değil diğer markaların 4000 serilerinde de aynı şeyi görebilirsin. Bir kaç kaynakta bununla ilgili video görmüştüm ama sebebini bilmiyorum. Düşük watt kullanarak yüksek performans veriyor ben yine de 4000 serisi bir model tercih ederdim. Sanırım predator acerin tepe modeli oluyor ama yine de asus tuf tercihim olurdu.

Predator olanın en büyük artısı premium olması TUF fiyat performans serisi.
Predator modelini tercih edersem hata yapmış olurmuyum sizce ? Çünkü premium olması güçlerinin aynı olması ancak kalite bakımından Predator un iyi olması beni daha çok çekiyor kendine.

Predator modelini tercih edersem hata yapmış olurmuyum sizce ? Çünkü premium olması güçlerinin aynı olması ancak kalite bakımından Predator un iyi olması beni daha çok çekiyor kendine.
Bahsettiginiz Predator cihazını kullanıyorum şuan da merak ettiğin bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Dosya Ekleri

• 20230718_125441.jpg
    149,4 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…