ASUS TUF A15 vs ASUS ROG STRIX 16 vs Dell Gaming G15 vs Excalibur G911

Öncelikle Casper'ı seçeneklerden direkt çıkarmak en mantıklısı olacaktır. Ek olarak Asus ROG kalitesiyle diğerlerinden daha öne çıkacaktır. Asus TUF A15 serisi önceki yıllarda sorunluydu şu anki durumunu tam bilmiyorum ama ısınma veya performans sorunları yaratabilir. Dell G serisi ise bir çok soruna sahipti forumda çeşitli konular mevcut bir göz atabilirsiniz. Sadece aralarından bir seçim yapacaksanız Asus ROG öneririm.

Dell G15 cihazına sahibim. 3 4 aylık süre boyunca 1 mavi ekran harici sorun yaşamadım. Isınma sorunu yok ancak cihazı istediğiniz şekilde yönetebileceğiniz bir uygulaması yok.

4070 istersen şu model var ama pek önermem.

Victusta limit var bence hic bulasmasin.

ASUS ROG STRIX Acer Nitro 16'ya göre daha iyi bir seçenek değil mi ya. Bir de birkaç gün önce forumda görmüştüm Acer'ın 3080'li bir modeli vardı 4060 ROG yerine tercih edilebilir mi?

ASUS ROG STRIX Acer Nitro 16'ya göre daha iyi bir seçenek değil mi ya. Bir de birkaç gün önce forumda görmüştüm Acer'ın 3080'li bir modeli vardı 4060 ROG yerine tercih edilebilir mi?

Aradaki fiyat farkına değecek bir özelliği yok. O para verilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…