ASUS TUF A15 vs HP Victus

Bütçe
50-60k

Miyezbi

Hectopat

Bu laptoplar arasında kaldım. Victus'larda kasa kalitesinin kötü olması biraz tedirgin ediyor ama F/P olarak çok II duruyor. 50-55k arasında ilk ikisinden hangisini önerirsiniz? Ya da paraya kıyıp 60k üstüne çıkıp 4070 mi almalıyım?

İşlemciyi düşürüp Victus yerine ASUS almak daha mantıklı geliyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
14700HX Victus ablamda var. Az güç çekiyor tam anlamıyla 14700HX gücünde değil. Bütçemi arttırabilirim dersen uzun yıllar keyifle kullanabileceğin en iyi cihaz Rog Strix olur. 4060'lı Rog alabilirsen bunlardan gerek kasa gerek ekran gerek hoparlör gerekse komponent kalitesi olarak çok daha önde.

Victus'ların bazı serilerinde hall sensörü sorunu vardı araştırmadan almayın.

İ7 14. nesil işlemcilerde kronik problem olduğunu duyuyordum ama tam araştırmamıştım. Onu araştırmam lzm. Rog serisi ztn en üst sebment laptop ama bu yüzden 4060 bi rog bile almak çok pahalıya geliyor. Bütçemi aşıyor. Önceki laptopum da Asus tu 12 senedir kullanıyorum o yüzden Asus dan devam etmek istiyorum. Tuf şu an en iyi seçenek gibi benim için. Teşekkürler…

Bende TUF kullanıyorum fiyatı dışında şu anlık bir sorunu yok. Alınca nacizaen tavsiyem kontrol yazılımı olarak G-Helper'ı kullan. Armouty crate kurma PC'yi gereksiz yoruyor.
Konu 'ASUS TUF A15 laptop ile yüksek sıcaklık'.
Çözüm: ASUS TUF A15 laptop ile yüksek sıcaklık

Sıcaklıkları 90ları görüyor bu bir sorun değil fakat G-Helper üzerinden temp limit koyunca hiçbir sorun kalmıyor. Bende 7-8 ay oldu kullanalı gayet memnunum. Alınca sorun olursa yazarsın buradan

Dosya Ekleri

• IMG_0890.jpeg
    225,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0968.jpeg
    189,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0986.jpeg
    149,9 KB · Görüntüleme: 28
Eyw kral eğer alırsam sorun çıkarsa yazarım. Cansın

Victus iyi hoş da bu paraları artik hak etmiyor.Gamegarajın 5060lik versiyonuna bakın.

Victus iyi hoş da bu paraları artik hak etmiyor.Gamegarajın 5060lik versiyonuna bakın.
5060 serisi almayı pek düşünmüyorum. 4070 in performansı 5060 tan çok daha ii ve fiyatı da 5060 a kıyasla daha ucuz. Ayrıca game garajdaki Slayer markası ne kadar güvenilir olur beni kaç sene götürür onlar biraz beni tedirgin ediyor. Piyasaya yeni çıkmış bi ürün. Bu sebeplerden ötürü game garaj düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…