ASUS TUF A15 vs MSI Pulse 16 AI vs Acer Nitro 16

Bütçe
50000

GameGaraj teknik servis olarak ASUS,MSI ve Acer'dan daha iyi. Bir sorun olsa dahi gayet ilgili sekilde yardimci oluyorlar. Butce cikiyorsa R9T cikmiyorsa X5T alıp gecerim yerinde olsam.

Erazer ve gamegaraj konusunda yanılıyorsunuz.

Bu fiyat bandindaki cihazlari hakkinda yanilmiyor, Clevo kasa kullaniyorlar. Kasa kaliteleri iyi dehil sogutmalarida berbat. Ust segment cihazlari iyi sadece.

Ucu arasindan Nitro 16 en iyi secenek. Baska cihaz neden istemiyorsunuz? Yuksrida atilan GameGaraj daha iyi bir cihaz.
GameGaraj istemememin sebebi yeni modeller olduğu için ilerleyen süreçde kronik çıkma ihtimalinin olması bende bu riske pek girmek istemiyorum daha çok uzun süreçli bir laptop arıyorum.

Şahsen ASUS TUF F15 serisi laptopum var laptopumun kasasının arkasında gamze gibi bir göçük oluştu garantiye gönderdik 2K kadar bir ücret talep ettiler biz en son ne olur falan dedik biz sizi arayacağız dediler sonra bizi hiç aramadılar laptop da 20.gün geldiğinde hala gamzesi vardı sonra biz parayı attık 15.günde sonra bizi bir 10 gün daha falan beklettiler okul kapanmadan hemen önce laptopu garantiye vermiştik 2 hafta önce geldi 2 3 kere garantiye gitti laptop.

Hocam arkadas r9t kullanıyor en fazla 85 gördüğünü söyledi bilemiyorum.

GameGaraj istemememin sebebi yeni modeller olduğu için ilerleyen süreçde kronik çıkma ihtimalinin olması bende bu riske pek girmek istemiyorum daha çok uzun süreçli bir laptop arıyorum.

Nitro 16 alın hocam o zaman en mantıklısı o GameGaraj istemiyorsanız.

Erazer ve GameGaraj konusunda yanılıyorsunuz.

Erazer kasa kalitesi kötü benceki buna çoğu kişi katılır, GameGaraj konusundada kötü bir yorumum yok fakat dediğim gibi yeni modeller olduğu için ilerleyen süreçlerde kronik sorun çıkmasından dolayı içime sinmiyor pek.

evet erazerin kasa kalitesi çok iyi değil ama game garaj da erazer marka değil hocam.

Şuan gorunen bir kronigi olmadigi sekilde, tek eksisi yanlarda hava cikisi yok, stand ile kullanim oneriyoruz bu yuzden o sekilde de gayet iyi derecelerde calisiyor. Kasa kalitesi rakiplerine gore cok daha iyi. Tongfang kasa kullaniyor. Kontrol merkezi muazzam. Bir aorun yasarsanizda dedigim gibi GameGaraj teknik servisi fazlasiyla yardimci oluyor. Forumda bir kisinin sorun yasasigini gordum sadece onada hemen yeni cihaz gondermisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…