Batarya performansı benim içinde önemli o yüzden bide yeni cihazya incelemesi yokBir şey değiştirmiyor sadece batarya ile kullanırsanız batarya anlamında daha iyi oluyor.
Bir şey değiştirmiyor sadece batarya ile kullanırsanız batarya anlamında daha iyi oluyor.
Evet ısı limiti koyulduğu sürece gayet güzel kullanılıyor 7535HS 4050 versiyonu var fan sesi de yok LOQ arasında kalmıştım LOQ çıkan sorunlar nedeniyle bu cihazı tercih ettim.
Bir şey değiştirmiyor sadece batarya ile kullanırsanız batarya anlamında daha iyi oluyor.
Evet ısı limiti koyulduğu sürece gayet güzel kullanılıyor 7535HS 4050 versiyonu var fan sesi de yok LOQ arasında kalmıştım LOQ çıkan sorunlar nedeniyle bu cihazı tercih ettim.
Hocam oyunlarda performansı nasıl ben 4060 modellere bakıyorum da. GTA 6 için istiyorum daha çok.
O zaman A15 alıyorum.
Spider-Man ve Forza oynadim zorlayıcı olarak Forza'da yüksek ayarlar Frame Gen dls kalite 180 200FSP arasında gidip geliyordu.
Hocam başka oyun değerlerini biliyor musunuz bilmiyorsanız sıkıntı yok.
YouTube'dan bakabilirsiniz bendeki 4050 modeli senin dediğin 4060 versiyonu FSP olarak daha iyi olacaktir.
hocam herhangi ısınma sorunu yaşadınız mı bir de fanlar sesli mi çalışıyorYouTube'dan bakabilirsiniz bendeki 4050 modeli senin dediğin 4060 versiyonu FSP olarak daha iyi olacaktir.
Hocam herhangi ısınma sorunu yaşadınız mı bir de fanlar sesli mi çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.