Asus TUF A15 vs TUF F16

Bir şey değiştirmiyor sadece batarya ile kullanırsanız batarya anlamında daha iyi oluyor.

Evet ısı limiti koyulduğu sürece gayet güzel kullanılıyor 7535HS 4050 versiyonu var fan sesi de yok LOQ arasında kalmıştım LOQ çıkan sorunlar nedeniyle bu cihazı tercih ettim.

Hocam oyunlarda performansı nasıl ben 4060 modellere bakıyorum da. GTA 6 için istiyorum daha çok.

Bir şey değiştirmiyor sadece batarya ile kullanırsanız batarya anlamında daha iyi oluyor.

Evet ısı limiti koyulduğu sürece gayet güzel kullanılıyor 7535HS 4050 versiyonu var fan sesi de yok LOQ arasında kalmıştım LOQ çıkan sorunlar nedeniyle bu cihazı tercih ettim.

O zaman A15 alıyorum

Hocam oyunlarda performansı nasıl ben 4060 modellere bakıyorum da. GTA 6 için istiyorum daha çok.

Spider-Man ve Forza oynadim zorlayıcı olarak Forza'da yüksek ayarlar Frame Gen dls kalite 180 200FSP arasında gidip geliyordu.

O zaman A15 alıyorum.

Batarya sizin için önemliyse 7535HS 7735HS olan işlemcili modellerine bakabilirsiniz ya da dahili grafik iceren.

Hocam herhangi ısınma sorunu yaşadınız mı bir de fanlar sesli mi çalışıyor.

Isınma sorunu var ama çözülüyor G-Helper ile sıcaklık limiti koyup kullanıyorum fan sesi de yok denecek kadar az Turbo modda alırsanız fanlar sesli çalışır oda normal bir durum performans kullanırsaniz fan sesi olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı