D Doğanbss Femtopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar laptopumda Windows 11 Pro yüklüydü sonra laptopu güncelledim ve güncelledikten sonra Windows etkinleştir yazısı çıktı. Güncellediğim için mi lisans kayboldu? Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2024
Arkadaşlar laptopumda Windows 11 Pro yüklüydü sonra laptopu güncelledim ve güncelledikten sonra Windows etkinleştir yazısı çıktı. Güncellediğim için mi lisans kayboldu? Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Cemil şimşir Centipat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #2 Normalde anakarta gömülü olur alınan lisanslar ama siz galiba tek kullanımlık key almış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Normalde anakarta gömülü olur alınan lisanslar ama siz galiba tek kullanımlık key almış olabilirsiniz.
KS KS D Doğanbss Femtopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #3 Cemil şimşir dedi: Normalde anakarta gömülü olur alınan lisanslar ama siz galiba tek kullanımlık key almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Freedos du abim yükledi windowsu şimdi böyle seyle karsılastım. Artı 0 Eksi
Cemil şimşir dedi: Normalde anakarta gömülü olur alınan lisanslar ama siz galiba tek kullanımlık key almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Freedos du abim yükledi windowsu şimdi böyle seyle karsılastım.