Satılık ASUS TUF A15

Makaleler
3
Ürünü geçtiğimiz gün Vatan Bilgisayar'dan kredi kartı bakiyesini nakde çevirmek için vade farkıyla 36 bin TL'ye aldım. Aldığım fiyattan satmayı düşünüyorum. Ciddi alıcıysanız bir miktar indirime gidebilirim. Ankara içi elden teslim etmeyi tercih ederim fakat ürünü elime ulaşmadığı için direkt kargoyu evinize de yönlendirebilirim. İletişim için Discord adresim: imkertz

Ürün sıfır ve kapalı kutudur. R7 7435HS-RTX 4060 8GB-512 GB SSD-16 GB DDR5 RAM'li versiyonudur. Kutusundan orijinal Windows 11 ile çıkıyor.

Son düzenleme:
Merhaba. Tok satıcı değilseniz bu fiyata çok zor gider. Ben de RTX 3070-4060 dizüstü bakıyorum. 20 ay garantili bir TUF ilanı 29 bine gidiyor. Parayı daha iyi yerde kullanacaksanız revize lâzım derim.
Sıfır ürünle ikinci el ürünün arasında illa ki fiyat farkı olacak. Bu fiyata sıfır 4060'lı laptop varsa fiyatı revize edebilirim. Ki aldığım fiyattan satmak gibi bir niyetim yok, illa ki daha düşük olacak.

Sıfır ürünle ikinci el ürünün arasında illa ki fiyat farkı olacak. Bu fiyata sıfır 4060'lı laptop varsa fiyatı revize edebilirim. Ki aldığım fiyattan satmak gibi bir niyetim yok, illa ki daha düşük olacak.
Haklısınız hocam ama uzun süredir baktığımdan değerlendirmede bulundum. Maksat acil satıyorsanız piyasada bu fiyata zor gideceğinden. Yoksa bekleyecekseniz aldığınız fiyata bile gider.

Haklısınız hocam ama uzun süredir baktığımdan değerlendirmede bulundum. Maksat acil satıyorsanız piyasada bu fiyata zor gideceğinden. Yoksa bekleyecekseniz aldığınız fiyata bile gider.
Şu aralar düzgün 4060'lı laptoplar minimum 40 binden başlıyor. Aldığım fiyata ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı