Çözüldü ASUS TUF A15'e yeni takılan SK Hynix RAM çalışmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

abartmatozu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba
Laptopun içinde 8 GB DDR5 4800 MHz RAM var. Bugün internetten 8 GB DDR5 4800 MHz SK Hynix marka RAM söylemiştim onu ikinci slota taktım fakat PC açılmadı, sanırım RAM bozuk. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim

Çözüm
İçinde halihazırda olan RAM'i çıkartıp yeni aldığınızı takip dener misiniz? Sonra ise laptop ile gelen RAM'i 2. Slota takip yeni aldığınızı çıkartın. Ayrı ayrı deneyin ve bu şekilde uyum problemlimi mi yoksa slot mu problemli anlaşılır. SK Hynix ise çıkma ran almıştırsınız yüksek ihtimalle.
Çıkma derken hocam ben sıfır sanarak almıştım çıkma olduğunu nereden anladınız?

Micron OEM satış yapar, üreticiler yollar. Kişisel satış yapmıyor Türkiye'de. Aynı şekilde SK Hynix de bunu uyguluyor. Oradan anlıyorum. Millet laptopun içinde çıkartıp yükseltme yapıyor, o şekilde satıyorlar.

Anladım hocam teşekkürler. Eğer Crucial çalışır diyorsanız ondan sipariş etmem daha mantıklı gibi.

Anladım hocam teşekkürler. Eğer Crucial çalışır diyorsanız ondan sipariş etmem daha mantıklı gibi.

Evet çalışır, seçim sizin. Fiyat farkı yarı yarıya sayılır.

Hocam şimdi ben de Samsung RAM'lar var HP Victus 16 içinde. 4800MHz 2x8 16. Bunlar da mı çıkma oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şimdi ben de Samsung RAM'lar var HP Victus 16 içinde. 4800MHz 2x8 16. Bunlar da mı çıkma oluyor?

İçinde hazır geldiyse hayır, fabrika çıkışı RAM neden çıkma olsun? Üretici firmalar topluyor alıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…