Çözüldü ASUS TUF A15'te sadece dengeli güç planı gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

turkishramboo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf A15 FA507NU- LP158 R5- 7535HS 16GB 512 GB SSD 6 GB RTX 4050
Arkadaşlar laptop güç seçeneklerinde sadece dengeli plan mevcut. CMD'den kod yazıp yüksek performans yapıyorum ama PC kapatıp açınca tekrar eski haline dönüyor. Kalıcı plan oluşturmak için ne yapmak lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Artık Windows 11'de güç seçenekleri Denetim Masası'ndan değil genel Sistem Ayarları'ndaki Güç ve Pil kısmından ayarlanıyor. Orada en yüksek performansı seçmeniz yeterli. Yok ben ille eski sistem kullanacağım derseniz gelişmiş güç seçenekleri ayarlarını manuel olarak ayarlayıp kaydetmeniz yeterli.
Artık Windows 11'de güç seçenekleri Denetim Masası'ndan değil genel Sistem Ayarları'ndaki Güç ve Pil kısmından ayarlanıyor. Orada en yüksek performansı seçmeniz yeterli. Yok ben ille eski sistem kullanacağım derseniz gelişmiş güç seçenekleri ayarlarını manuel olarak ayarlayıp kaydetmeniz yeterli.

Çözüm
Artık Windows 11'de güç seçenekleri Denetim Masası'ndan değil genel sistem ayarları'ndaki güç ve pil kısmından ayarlanıyor. Orada en yüksek performansı seçmeniz yeterli. Yok ben ille eski sistem kullanacağım derseniz gelişmiş güç seçenekleri ayarlarını manuel olarak ayarlayıp kaydetmeniz yeterli.

Orada en iyi performans olarak kayıtlı, ama denetim masasında dengeli olarak kayıtlı, herhangi bir dezavantajı olur mu? Manuel olarak ayarlama kısmında da sadece dengeli plana izin veriyor.

Orada en iyi performans olarak kayıtlı, ama denetim masasında dengeli olarak kayıtlı, herhangi bir dezavantajı olur mu? Manuel olarak ayarlama kısmında da sadece dengeli plana izin veriyor.
Hayır, herhangi bir dezavantajı olmaz. Zaten artık aynı görevi orası yapıyor gibi düşünebilirsiniz. Manuel ayardan kastım dengeli modun gelişmiş güç seçeneklerini değiştirip kaydetmekti, yeni plan oluşturunca onu da siliyor zaten. Siz Sistem kısmından yüksek performansa aldıysanız yüksek performansta çalışacaktır.

Başka sorunuz yoksa veya aklınızdakilerin cevabını alabildiyseniz geri dönüş sağlar mısınız? @turkishramboo

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı