ASUS TUF A16 AMD laptop alınır mı?

Bütçe
50000

ABCBionic

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 14500HX
RTX 4050
16 DDR5 RAM
1TB SSD
O fiyata çok fena kazık yersin. Ayrıca millet AMD tercih etmezken niye Nvidia'dan kaçınıyorsunuz ki? Laptoplarda Nvidia tekel.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA neden boykot ediliyor anlamış değilim. Attığınız cihaz fiyatını haketmeyen ve donanım olarak rakiplerinden çok geride bir model. Ayrıca 43 bin TL'ye cihazın aynısı bulmak mümkün.

Eğer boykot kararınızdan vazgeçerseniz;

Sizce bu laptop alınır mı? Bütçem maksimum 50k.
Sistem de toplayabilirim ama laptop önceliğim.
Bir de boykot mevzusundan dolayı NVIDIA tercih etmiyorum. AMD sistem arıyorum.
EA FC 25 falan oynarım.

Boykot kararınızdan vazgecmezseniz sistem dizin bu laptop bu fiyata asla alınmaz.

Arkadaşlar adam gibi tavsiye verenlere teşekkür etmekle beraber, boykot olayını duyunca kafa bulan arkadaşlara ayıp ettiklerini belirteyim. Bu benim kendi meselem sen soruma teknik cevap ver, neyi niçin yaptığım bana kalsın.
Zira soruda boykot etmeli miyim diye sormadım.
Bizim ülkenin en büyük sorunu bu, saygısızlık.

Ama yine de araştırdığım kaynaklarda şu bilgilere ulaştım, kaldı ki bu konular reddit, quora gibi forumlarda da tartışılıyor. Yani ben de biliyorum aynı paraya 10 kat performanslı bir cihaz almayı.

“Nvidia tarafından yapılan açıklamada, 30'dan fazla ülkeden binlerce çalışanın toplam 5 milyon dolar bağışta bulunduğunu ve şirketin savaştan etkilenenlere yardım etmek için başlatılan özel bir program kapsamında İsrailli yardım kuruluşlarına bağışı ikiye katlayarak 15 milyon dolar para aktarıldığı paylaşıldı.
Bir diğer bilgiye göre ise Nvidia, İsrail için en güçlü süper AI sistemler inşa ediyor.”

Yani AMD aynı ülkede üretilse de herhangi bir taraf belirten açıklamasına rastlamadım, ulaşamadım.
Benimkisi bir çaba, şirket benim siparişimle çıkmayacağı gibi, boykotumla da batmayacak.
Bu kendi irademin ve vicdanımın meselesi.

Burda boş muhabbete konu açmadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı