wrestler123
Zeptopat
Daha fazla
FreeDOS bir laptop satın aldım ve Windows 11 kurulumu yaptım. Otomatik güncelleştirmeleri yaptıktan sonra AMD Software Adrenalin Edition yüklendi ancak bu programda manuel ayarlamalar yapılamıyor ve güncelleştirmeler sekmesi gözükmüyor. Program işlevsiz yarım yamalak kaldı yani sebebini çözemedim bir türlü. Bunun yanına MyASUS indirdim ve oradan birkaç güncelleme yaptım. Ardından Armoury Crate indirdim buradan elle ayarlamalar yapma imkanım olduğunu gördüm.
Şimdi sizlere sorum özetle şu şekilde;
1- AMD Software Adrenalin Edition uygulamasını nasıl işlevsel hale getirebilirim? İşlemci güç ayarlamaları, güncelleme vb. kontrolü yapılamıyor şu anda.
2-Armoury Crate ve MyASUS programları benim için yeterli olur mu? Asıl isteğim; güncelleştirmeleri adamakıllı yapabildiğimden emin olmak ve forumda okuduğum kadarıyla işlemciye watt sınırı koyup gereksiz ısınmasını önleyip FPS artışı kazanmak. Bu ayarlamalar için bu iki program yeterli olur mu?
Model bilgisi gerekiyorsa ASUS TUF Gaming A16.
Şimdi sizlere sorum özetle şu şekilde;
1- AMD Software Adrenalin Edition uygulamasını nasıl işlevsel hale getirebilirim? İşlemci güç ayarlamaları, güncelleme vb. kontrolü yapılamıyor şu anda.
2-Armoury Crate ve MyASUS programları benim için yeterli olur mu? Asıl isteğim; güncelleştirmeleri adamakıllı yapabildiğimden emin olmak ve forumda okuduğum kadarıyla işlemciye watt sınırı koyup gereksiz ısınmasını önleyip FPS artışı kazanmak. Bu ayarlamalar için bu iki program yeterli olur mu?
Model bilgisi gerekiyorsa ASUS TUF Gaming A16.