ASUS TUF A16 laptopta ölü piksel mi var?

AkadirAY

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS
Merhaba ASUS TUF A16 laptopum var. Dün laptopu açınca ekranda kir olduğunu zannettiğim bir şey vardı sildim geçmedi ve galiba kendisi ölü piksel. Ama tırnağımı değdirdiğimde ise boşluk var gibi. Tırnağım bir şeye takılıyor ne olabilir?

Dosya Ekleri

• 20250202_135214.jpg
    20250202_135214.jpg
    590,8 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba ASUS TUF A16 laptopum var. Dün laptopu açınca ekranda kir olduğunu zannettiğim bir şey vardı sildim geçmedi ve galiba kendisi ölü piksel. Ama tırnağımı değdirdiğimde ise boşluk var gibi. Tırnağım bir şeye takılıyor ne olabilir?
Ölü piksel gibi gözüküyor. Chrome'a ölü piksel testi yazıp düz renkler üzerinde bakarsanız daha iyi görebilirsiniz bu testlerde.

Ölü piksel değilde sıkışmış piksele benziyor. JScreenFix - Pixel Repair bu site üzerinden düzelip düzelmediğine bakabilir misiniz?

Ölü piksel gibi gözüküyor. Chrome'a ölü piksel testi yapıp düz renkler üzerinde bakarsanız daha iyi görebilirsiniz bu testlerde.

Hocam baktım her renkten mevcut ama parmağımı değdiğinde bir çıkıntı gibi bir şey var acaba klavyeye değmiş olabilirmiş?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı