ASUS TUF A16 nasıldır?

Osmanayd_1

Centipat
Yer
Mersin
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition FA617NSR-N3004W AMD Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD AMD Radeon RX7600S-95watt 165 Hz W11h 16" FHD+ taşınabilir bilgisayar.
Bu notebooku almayı düşünüyorum alınır mı?
MacBook Air M2 almıştım kullanımı çok beğendim ama bana güçsüz ve yetersiz geldiği için sattım. Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum
Bütçem maksimum. 45 bin
Oynadığım oyunlar: Rainbow Six: Siege & Battlefield 1

TUF serisinin bence rakiplerine göre eksiklerine rağmen en büyük avantajı ve bariz tercih edilebilme sebebi pil süresi, Ryzen 7 7435HS işlemcisinde ise dahili bir ekran kartı olmadığı için zaten bu noktada bana göre tek seçilme sebebini kaybediyor. Ekran kartı RTX 4050 ile RTX 4060 arasında bir yerlerde ancak masaüstü AMD ekran kartlarını beğensem de mobil AMD ekran kartları yaygın olmadığı için sürücü desteği ve optimizasyon konusunda iki kere düşündürüyor. 30k bandına inse belki tercih edilebilir ancak bu fiyat ile bence mantıksız.

HP ve Lenovo dışında başka öneriniz var mı?

TUF serisinin bence rakiplerine göre eksiklerine rağmen en büyük avantajı ve bariz tercih edilebilme sebebi pil süresi, Ryzen 7 7435HS işlemcisinde ise dahili bir ekran kartı olmadığı için zaten bu noktada bana göre tek seçilme sebebini kaybediyor. Ekran kartı RTX 4050 ile RTX 4060 arasında bir yerlerde ancak masaüstü AMD ekran kartlarını beğensem de mobil AMD ekran kartları yaygın olmadığı için sürücü desteği ve optimizasyon konusunda iki kere düşündürüyor. 30k bandına inse belki tercih edilebilir ancak bu fiyat ile bence mantıksız.

Alınmaz.

Bu nasıl?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı