TUF ile ilgili ısınma problemi yaşayan kişi sayısı epey fazla açıkçası ben bundan dolayı almazdım. Ha tabi bütçeniz ona yetiyorsa alınır. Ufak tefek fan ayarları ile gayet güzel kullanılır diye düşünüyorum.
Ryzen 7 3750H ve i5 8565U aynı güçte. Darboğaz olması yüksek ihtimal. Şu anda Intel işlemcili laptoplar daha iyi gibi görünüyor. Ama yeni çıkacak seride bu farklı olabilir. Beklemenizi öneririm.
AMD 4000 serisi ile birlikte mobilde de çığır açacak gibi duruyor. Yazı beklemenizi öneriyorum. Hem maliyeti düşürdüler, hem işlemci performansında inanılmaz artış gösterdiler. Ayrıca yeni işlemciler daha az ısınacak.
Asus FX505DV-AL128 AMD Ryzen 7 3750H 16GB 1TB + 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Üstteki yorumları görümde biraz güldüm ıısnıyor darboğaz oluyor diyenler var elimde TUF serisi Ryzen7 ve 1650 1660 Ti ekran kartlı laptop ne ısındığını gördüm ne de darboğaz yanlış bilgi vermeyin!
Üstteki yorumları görümde biraz güldüm ıısnıyor darboğaz oluyor diyenler var elimde TUF serisi Ryzen7 ve 1650 1660 Ti ekran kartlı laptop ne ısındığını gördüm ne de darboğaz yanlış bilgi vermeyin!