nikoplotis Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 591 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer sitolpokin Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #21 annihilator dedi: RTX 2060 ile daha çok darboğaz yapmaz mı ? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Arkadaş neden önermiş anlayamadım.
annihilator dedi: RTX 2060 ile daha çok darboğaz yapmaz mı ? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Arkadaş neden önermiş anlayamadım.
annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Mart 2020 #22 nikoplotis dedi: Kesinlikle. Arkadaş neden önermiş anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil laptoplar yazın tam olarak hangi aylarında çıkabilir ?
nikoplotis dedi: Kesinlikle. Arkadaş neden önermiş anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil laptoplar yazın tam olarak hangi aylarında çıkabilir ?
nikoplotis Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 591 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer sitolpokin Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #23 annihilator dedi: Yeni nesil laptoplar yazın tam olarak hangi aylarında çıkabilir ? Genişletmek için tıkla... Kesin bir bilgi yok.
annihilator dedi: Yeni nesil laptoplar yazın tam olarak hangi aylarında çıkabilir ? Genişletmek için tıkla... Kesin bir bilgi yok.