serhat toprak Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #1 Merhaba, ASUS TUF B550 me Wi-Fi modelli anakartım var. ASUS'un sitesinden detaylarına bakarken USB 3.2 gen 1 Type-C bağlantısı adlı bir port gördüm. Buraya nasıl bir kablo takarsam Type-C çıkışı elde edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2024
Merhaba, ASUS TUF B550 me Wi-Fi modelli anakartım var. ASUS'un sitesinden detaylarına bakarken USB 3.2 gen 1 Type-C bağlantısı adlı bir port gördüm. Buraya nasıl bir kablo takarsam Type-C çıkışı elde edebilirim?
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.770 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #2 Onun yerine isterseniz PCI Express Type-C kartı takabilirsiniz. Amazon.com.tr
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.078 Makaleler 1 Çözümler 15 31 Ocak 2024 #3 Kasanin on panelinde Type-C girisi var mi?
serhat toprak Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #4 Görkem Say dedi: Kasanin on panelinde Type-C girisi var mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, yok.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.078 Makaleler 1 Çözümler 15 31 Ocak 2024 #5 serhat toprak dedi: Hayır, yok. Genişletmek için tıkla... O port icin var zaten gorselde aciklamada yazmis uyumlu kasalarda on panele yerlestirilebilen diye.
serhat toprak dedi: Hayır, yok. Genişletmek için tıkla... O port icin var zaten gorselde aciklamada yazmis uyumlu kasalarda on panele yerlestirilebilen diye.
serhat toprak Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #6 Görkem Say dedi: O port icin var zaten gorselde aciklamada yazmis uyumlu kasalarda on panele yerlestirilebilen diye. Genişletmek için tıkla... Peki kasanın arka tarafından çıkış elde etmem mümkün mü? Bir de telefon şarj edilebilir mi o çıkıştan.
Görkem Say dedi: O port icin var zaten gorselde aciklamada yazmis uyumlu kasalarda on panele yerlestirilebilen diye. Genişletmek için tıkla... Peki kasanın arka tarafından çıkış elde etmem mümkün mü? Bir de telefon şarj edilebilir mi o çıkıştan.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.078 Makaleler 1 Çözümler 15 31 Ocak 2024 #7 serhat toprak dedi: Peki kasanın arka tarafından çıkış elde etmem mümkün mü? Bir de telefon şarj edilebilir mi o çıkıştan. Genişletmek için tıkla... Arka taraftaki cikislar anakarta dogrudan bagli zaten onlar icin ekstra bir baglanti yapilmiyor.
serhat toprak dedi: Peki kasanın arka tarafından çıkış elde etmem mümkün mü? Bir de telefon şarj edilebilir mi o çıkıştan. Genişletmek için tıkla... Arka taraftaki cikislar anakarta dogrudan bagli zaten onlar icin ekstra bir baglanti yapilmiyor.