Asus tuf b450-plus gaming anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus tuf b450-plus gaming anakart kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da
Msi B450 gaming plus am4 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi B450 gaming plus anakart uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
İki ürünün de fiyatının aynı olduğunu düşünürsek hangisini almalıyım sizce? İkinci elden alıyorum yardımcı olur musunuz çok tereddüt ettim.
Asus tuf b450-plus gaming anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus tuf b450-plus gaming anakart kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da
Msi B450 gaming plus am4 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi B450 gaming plus anakart uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
İki ürünün de fiyatının aynı olduğunu düşünürsek hangisini almalıyım sizce? İkinci elden alıyorum yardımcı olur musunuz çok tereddüt ettim.
MSI'i kullanıyorum. Soğutması daha iyi diyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de flash BIOS özelliği var ama gerekli olmaz muhtemelen size. Çünkü alan kişi güncel BIOS'u yüklemiştir. Ancak yine de bir sorun olursa işlemci RAM takmadan BIOS'u güncelleme özelliği mevcut.
Bunun dışında kırmızı renkleriyle şık duruyor.
TUF kullanmadım bu yüzden yorum yapamıyorum. Ben alırken MSI'ın Vatan'da indirimi vardı. Üstüne 150 lira STEAM kodu veriyordu. Çok çok uygun fiyata gelmişti. Üstüne flash BIOS olması ile sistemi işlemci ve RAM olmadan güncellemiştim.
Yeni çıkan MAX sürümlerinin BIOS kapasitesi daha yüksek bu arada. Asus'un BIOS'u daha kapasiteli olsa gerek. Ama çok ihtiyaç olur mu pek sanmıyorum.