Asus TUF B450 Plus Gaming ve ADATA XPG Spectrix D80 uyumlu mu?

Ahmet3535

Decapat
Asus TUF B450 Plus Gaming anakart almayı planlıyorum ve ADATA XPG Spectrix D80 sıvı soğutmalı RAM almak istiyorum. Ancak anakartın desteklediği RAM kısmında çıkıyor ama 8*8 olarak yazıyor. Benim alacağım 2*8 dual kit yani açıkçası biraz kafam karıştı, herhangi bir sorun var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

IMG_20190314_111553.jpeg

8x8'i takamıyorsunuz zaten. İlla tam koduyla olmak zorunda da değil. Uyumlu, kullanabilirsiniz.

8x8'i takamıyorsunuz zaten. İlla tam koduyla olmak zorunda da değil. Uyumlu, kullanabilirsiniz.
Başka bir ram alayım dedim baktım onda 2*8 yazıyordu ama o 3000di ben de garanti o olsun diye düşündüm ama şimdi nunu tam frekansında ve rgb ışıklandırmaları kullanabilicem doğru mu? Bir de bu anakartta ileride ryzen 7 işlemci alıcak olursam veya 3 nesil ryzen için yeterli olucak mıdır? Bilginiz var mı? Çok soru sordum kusura bakmayın.

Başka bir ram alayım dedim baktım onda 2*8 yazıyordu ama o 3000di ben de garanti o olsun diye düşündüm ama şimdi nunu tam frekansında ve rgb ışıklandırmaları kullanabilicem doğru mu? Bir de bu anakartta ileride ryzen 7 işlemci alıcak olursam veya 3 nesil ryzen için yeterli olucak mıdır? Bilginiz var mı? Çok soru sordum kusura bakmayın.
Ryzen 3000 serisi işlemciler geldiği zaman anakart BIOS güncellemesi alacak. Yani zamanı geldiğinde 3000 serisi bir işlemci takabileceksiniz.

Ryzen 3000 serisi işlemciler geldiği zaman anakart BIOS güncellemesi alacak. Yani zamanı geldiğinde 3000 serisi bir işlemci takabileceksiniz.
Overclock yapmayı bilmiyorum zaten yeterli olur değil mi b450 sıkıntı çıkarmaz zaten 2600x ve sıvı soğutma ekledim 2600x rahatça beni 3 4 yıl götürür dedim ondan işlemciyi öyle tutup ekran kartını 2070 ventus olarak ekledim sizce mantıklı bir hareket mi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı