ASUS TUF B450 Plus II hala alınır mı?

Bütçe
2000
Makaleler
21
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Yazılım
İşlemci
5600X
Anakart fiyatlarına bakayım dedim şansa yakaladım galiba, bu zamanda ölü yatırım mı?

Anakart alma sebebim, ekran kartının anakartı kastırması ve ATX olmalı, ayrıca daha iyi VRM'ye sahip bir karta geçmek istemem.

@B 52 Stratofortress

Ayrıca anakartta Q-flash olmak zorunda. 5000 serisi işlemci takacağım direkt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Q-Flash ile kastettiğiniz şey BIOS FlashBack tuşu ise evet, var. Ek olarak, X570 ve B550 kartların daha bir süre daha gideri var, en azından 7000 serisi ve DDR5 bellekler ucuzlayana kadar. B450 yerine B550 bakmak daha iyi olur derim, ki genel olarak fiyat farkı da pek yok.

Q-Flash ile kastettiğiniz şey BIOS FlashBack tuşu ise evet, var. Ek olarak, X570 ve B550 kartların daha bir süre daha gideri var, en azından 7000 serisi ve DDR5 bellekler ucuzlayana kadar. B450 yerine B550 bakmak daha iyi olur derim, ki genel olarak fiyat farkı da pek yok.
Aslında anakartı beğendim ama ARGB yokmuş, şu anki anakartımda da yok. B550 olarak, ATX ve ARGB desteği olmasını da hesaba katarsak ne önerebilirsiniz bu fiyatlara? Q-Flash derken evet, işlemci takmadan BIOS güncellemekten bahsettim.

Aslında anakartı beğendim ama ARGB yokmuş, şu anki anakartımda da yok. B550 olarak, ATX ve ARGB desteği olmasını da hesaba katarsak ne önerebilirsiniz bu fiyatlara? Q-Flash derken evet, işlemci takmadan BIOS güncellemekten bahsettim.
Tam olarak ne kadarlık bir harcama yapmak istiyorsunuz? Üst limitiniz 2.000 TL mi?

Evet, teknik olarak Gaming Plus modelinin aynısı; sadece Gaming Plus biraz makyajlı. B550-A Pro tercih edilebilir.
Yardımlarınız için teşekkür ederim, pek içime sinmedi. Bütçe artışına gidip orta-üst segment bir anakart tercih edeceğim sanırım. Tekrar konu açtığımda sizi de etiketlerim.

Yardımlarınız için teşekkür ederim, pek içime sinmedi. Bütçe artışına gidip orta-üst segment bir anakart tercih edeceğim sanırım. Tekrar konu açtığımda sizi de etiketlerim.

Bütçeyi biraz daha artırabilirsen:

Bütçeyi biraz daha artırabilirsen:

ATX fiyatı da neredeyse bu fiyat. Onu almak daha mantıklı gibi geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı