MoonWalker Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar bu anakart'ı alıp DTS custom'u çalıştırabilen var mı?
glocia Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 497 29 Kasım 2019 #2 Bende vardı ses sürücüsünü silince sanırım silindi geri nasıl yüklenecek bilmiyorum. Bende merak ediyorum nasıl yükleyebileceğimizi.
Bende vardı ses sürücüsünü silince sanırım silindi geri nasıl yüklenecek bilmiyorum. Bende merak ediyorum nasıl yükleyebileceğimizi.
MoonWalker Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #3 glocia dedi: Bende vardı ses sürücüsünü silince sanırım silindi geri nasıl yüklenecek bilmiyorum. Bende merak ediyorum nasıl yükleyebileceğimizi. Genişletmek için tıkla... Reddit'e felan baktım orda da bulamadım çözümünü. Neden gidip aldıysam MSI veya GIGABYTE dururken.
glocia dedi: Bende vardı ses sürücüsünü silince sanırım silindi geri nasıl yüklenecek bilmiyorum. Bende merak ediyorum nasıl yükleyebileceğimizi. Genişletmek için tıkla... Reddit'e felan baktım orda da bulamadım çözümünü. Neden gidip aldıysam MSI veya GIGABYTE dururken.
Safakinc Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2019 #4 DTS custom ne işe yarıyor hocam ?
F first_fps Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 458 23 Nisan 2020 #5 NE yaptınız en son? Bende DTS yi açıyorum kulaklık doğru yere takılmasına rağmen bir kulaklık takın diyor ve aktifleştiremiyorum! Ayrıca realtek audio console da açmak istediğimde RPC hizmetlerine bağlanamıyor diyor.
NE yaptınız en son? Bende DTS yi açıyorum kulaklık doğru yere takılmasına rağmen bir kulaklık takın diyor ve aktifleştiremiyorum! Ayrıca realtek audio console da açmak istediğimde RPC hizmetlerine bağlanamıyor diyor.