ASUS TUF B450 Realtek Kuramamak

emeklinci98

Hectopat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming B450 anakartım var, kendi sitesine girip anakartın Realtek sürümünü kurdum. Aygıt yöneticisinde kurulu aktif gözüküyor, hoparlor değiştirme yerindede Realtek var ama Realtek Control panelini yok bulamadım nasıl yapabiliriz? Mikrofonun bass ayarlarını kısacağım ses aygıtlarında bass kısmı yok Control Panel lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı problem bende de mevcut. Her türlü driver silip kurdum ancak bir türlü gelmedi uygulaması. Bende aynı anakartı kullanıyorum.
Denetim masasında Realtek HD Audio Yöneticisi gözükmüyor mu? Ses sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.

Eki Görüntüle 428941
Bende burda böyle bir seçenek yok.

Hocam ses surucusunu onlarca kez kaldirip anakartimin sitesinden en guncelini onlarca kez yukledim ama yine control panele erisemiyorum
yokmu bilen ?
Denetim masasında Realtek HD Audio Yöneticisi gözükmüyor mu? Ses sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.

Eki Görüntüle 428941
Anakart'ına uygun realtek sürümünü, realtek sitesinden bulup öyle kurmayı dene.
Hocam ses surucusunu onlarca kez kaldirip anakartimin sitesinden en guncelini onlarca kez yukledim ama yine control panele erisemiyorum
@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Format atmayı deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…