3 anakarttan birini tercih edeceğim, bütçe 3K civarı.
TUF GAMING B550-PLUSï½Anakartï½ASUS Türkiye
TUF Gaming serisi, en yeni AMD ve Intel® platformlarının temel unsurlarını saflaÅtırır ve bunları oyuna hazır özellikler ve kanıtlanmıŠdayanıklılıkla birleÅtirir. Askeri sınıf bileÅenler, yükseltilmiÅ bir güç çözümü ve kapsamlı soÄutma seçenekleri ile tasarlanan bu...www.asus.com TUF GAMING B550M-Eï½Anakartï½ASUS Türkiye
PCIe 4.0, Ãift M.2, DisplayPort, HDMI, D-Sub, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Type-A, Ãn Panel USB 3.2 Gen 1 Type-C®, BIOS FlashBack⢠ve Aura Sync RGB aydınlatma desteÄine sahip AMD B550 (Ryzen AM4) micro ATX oyuncu anakartıwww.asus.com TUF GAMING B550M-PLUSï½Anakartï½ASUS Türkiye
TUF Gaming serisi, en yeni AMD ve Intel® platformlarının temel unsurlarını saflaÅtırır ve bunları oyuna hazır özellikler ve kanıtlanmıŠdayanıklılıkla birleÅtirir. Askeri sınıf bileÅenler, yükseltilmiÅ bir güç çözümü ve kapsamlı soÄutma seçenekleri ile tasarlanan bu...www.asus.com
Bunların haricinde anakart önerecekler için:
MSI B550-A Pro önermeyin.
- ARGB bulundurması zorunlu.
- 2 M.2 slotu olsa da olur olmasa da olur fakat olsa iyi olur.
- BIOS Flashback olmalı.
@Emma Stone
@B 52 Stratofortress
@kino
Hocam yapacak bir şey yok, o fiyatlar artık.TUF B550 Plus Wi-Fi modelini kullanıyorum. Taş gibi anakart ama fiyat çok değil mi sanki. Ben bin TL'ye almıştım sıfırını.
Hocam yapacak bir şey yok, o fiyatlar artık.
Ekstra slotlara ihtiyacın yoksa b550m-plus yeterli bir model.
B550M Plus ve Wifi arasında tek fark Wifi mı? Öyleyse Wifi ihtiyacım yok zaten.Bu arada B550 Plus da 1 adet ARGB 2 adet 12v mevcut bildiğim kadarıyla. Wi-Fi modelinde ikisinden de iki adet. Eğer çok fiyat farkı yoksa Wi-Fi modeline yönelebilirsiniz bu açıdan.
B550M Plus ve Wi-Fi arasında tek fark Wi-Fi mı? Öyleyse Wi-Fi ihtiyacım yok zaten.
B550M-E farkını biliyor musunuz peki? 2 M2 ve 2 ARGB farkı var. Ancak VRM olarak daha kötüyse diğer modelleri tercih ederim.1 2 küçük değişiklik dışında aynı kartlar.
B550M-E farkını biliyor musunuz peki? 2 M.2 ve 2 ARGB farkı var. Ancak VRM olarak daha kötüyse diğer modelleri tercih ederim.
B550M-Plus daha mantıklı duruyor.Yanlışım yoksa VRM açısından bildiğim tek fark, B550M-E modelinde high side ve Low side MOSFET'ler ayrı yani eski biçimde ama B550 Plus da bunlar tek bir MOSFET'te birleştirilmiş. Resim bırakıyorum alta.